To je to što me zanima!

David Haye na konferenciji izvrijeđao braću Kličko

Britanski je boksač u teškoj kategoriji David Haye u četvrtak je izvrijeđao braću Kličko, posebice mlađeg Vladimira, svog sljedećeg suparnika...
Vidi originalni članak

Meč za naslov svjetskoga profesionalnog prvaka u teškoj kategoriji po IBF i WBO verzijama bit će 20. lipnja ove godine na Schalkeovu stadionu u Gelsenkirchenu. Prvo je obraćanje novinarima uoči velikog dvoboja 28-godišnji Englez iskoristio za podgrijavanje atmosfere pomalo neukusnim ispadima.
- Vladimir je već godinama precijenjen. Gledao sam puno njegovih borbi i pri svakoj bih se strahovito dosađivao. Udara uvijek dva puta lijevim direktom pa onda desnicom. To je, uglavnom, sav njegov repertoar - bahato je izjavio Britanac, kojeg mnogi svjetski analitičari smatraju boljim boksačem od Ukrajinaca i mogućim budućim vladarom u teškoj kategoriji.
Osim teškim riječima, Haye je braću Kličko izazvao i grafikom na vlastitoj majici: u desnoj ruci drži Vitalijevu odsječenu glavu, a u lijevoj mu je odrubljena Vladimirova glava.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sperminator 17.04.2009.

    a moj crni sine dobit ces po labrnji i to dobro. ma definitivno su braca klicko najjaci borci danasnjice pravi takticki borci ... koliko je visok ovaj niger 135 cm???

  • JUBITO74 16.04.2009.

    E da ga hoce istuc ko vola . . Odvratan mi je Klicko i njegov dosadan nacin boxa, rekao bi i kukavicki .. podsjeca me na Stipu Drvisa

  • JAX 16.04.2009.

    dobit ce klickom po glavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare