To je to što me zanima!

David Villa bi napustio posrnulu momčad Valencije

Sjajni napadač frustriran je očajnom atmosferom u klubu, kao i neuspjesima kojih ove godine ima puno više negoli je na to navikao
Vidi originalni članak

Tottenham i Chelsea odavno stoje u redu, a sada će sigurno dobiti i društvo. Davidu Villi je "prekipjelo", više ne želi biti u momčadi bez ambicija. A Valencija se dolaskom Ronalda Koemana pretvorila baš u takvu momčadi i Villa bi volio promijeniti sredinu.
- U ovom trenutku mi je najvažnija moja budućnost i zato sam spreman saslušati ponude svih zainteresiranih klubova. Želim sve razgovore voditi uz pristanak mog sadašnjeg kluba, ali na kraju ću učiniti ono što mislim da je najbolje za moju karijeru - rekao je Villa, koji je ove sezone zabio osam prvenstvenih golova.
Valencia je deseta momčad Primere i bez ikakvih je izgleda za uključivanje u borbu za vrh. A David Villa želi osvajati naslove. To u Valenciji ponovno neće moći i vrlo je izgledno da će ovoga ljeta završiti na Otoku. Nakon Zaragoze, pa od 2005. Valencije, Villa bi lako mogao otvoriti novu stranicu u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare