To je to što me zanima!

David Villa birao najboljih 11: Moram i sebe tu staviti

S Xavijem je zadovoljstvo igrati, on ne gubi lopte. Uz njega je 'partner u zločinu', Iniesta, s kojim se savršeno nadopunjuje. Na Gerrarda sam slab
Vidi originalni članak

David Villa neupitni je prvotimac španjolske reprezentacije i igrač Valencije, a već nekoliko godina i jedan od najboljih napadača svijeta. Villa je za časopis FourFourTwo izabrao najbolju momčad, odnosno najbolje igrače protiv kojih je igrao i najdraže suigrače. Nije stavio ni jednog igrača Valencije, ali je, tri sunarodnjaka, i četiri igrača Barcelone, u 4-3-3 formaciji.
- Nema okljevanja kad je golman u pitanju, Casillas je najbolji golman na svijetu - rekao je Villa.
- Maldinija moram staviti zbog svega što je napravio u karijeri. Pepe je kompletan igrač, brz i iznimno je jak. S njim sam se najviše borio i protiv njega je najteže. Do njega je Rio koji mi se jako sviđa. Igrao sam protiv njega, ali i njegovih momčadi kada ga nije bilo u sastavu i moram reći da se primjeti razlika. Alves je na desnom beku, najbolji je u Primeri na tom mjestu i pun ga je teren.
David Villa nije puno razmišljao o veznom redu.
- S Xavijem je veliko zadovoljstvo igrati, on nikada ne gubi lopte. Uz njega je 'partner u zločinu', Iniesta, s kojim se savršeno nadopunjuje. Posljednji je Gerrard, a njega doista volim, na njega sam slab. Ima sve, kod njega me najviše muči što neznam da li ima jedno ili dva r u prezimenu.
I za kraj ostao je napad.
- Jel mogu staviti sebe? Pa zašto ne? Ne mogu složiti ovakvu momčad pa onda ne igrati njoj - uz smijeh je objašnjavao Villa za pa potom odabrao partnere u vrhu:
- Messi radi stvari koje nikad nisam vidio i trenutno je najbolji na svijetu, čak i ispred fenomena Cristiana Ronalda.

Casillas - Maldini, Pepe, Ferdinand, Alves - Gerrard, Iniesta, Xavi - Ronaldo, Villa, Messi.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • MESSI10 01.04.2010.

    valdes-puyol-piqe-abidal-yaya tuore-xavi-iniesta-pedro-messi-ibrahomović......evo to je ekipa za sve...

  • rodbina 01.04.2010.

    valdes-puyol-terry-dani alves-evra-xavi-gerrard-ronaldo-iniesta-messi-rooney,a klupa casillas-ferdinand-pique-maicon-abidal-fabregas-lampard-kaka-silva-villa-ibrahimović

  • dgrden17 01.04.2010.

    casillas-pepe-terry-d.alves-g.bale-gerrard-xavi-iniesta-c.ronaldo-messi-ronney

Komentiraj...
Vidi sve komentare