To je to što me zanima!

David Villa: Jedva čekam istrčati na puni Camp Nou

Ne mogu dočekati dan kada ću istrčati na Camp Nou u dresu Barce. Igranje s Messijem i ostalima vjerojatno je san snova svakog igrača, kaže Villa
Vidi originalni članak

Odmah po završetku Primere prvak Barcelona je napravila ogroman posao. Za 40 milijuna eura su iz Valencije doveli sjajnog 28-godišnjeg reprezentativnog napadača Davida Villu. Nakon potpisivanja ugovora Villa je prvi put, za službenu internet stranicu svog novog kluba, izjavio:
- Naravno, ponosan sam i sretan što ću igrati u Barceloni. Mislim da je svatko presretan kada dođe u ovaj klub, a iste osjećaje imam i ja. Divota je biti dijelom najbolje momčadi na svijetu - rekao je igrač koji je od 2005. godine bio najbolji strijelac Valencije.
- Ne mogu dočekati dan kada ću istrčati na Camp Nou u dresu Barcelone, a igranje s Xavijem, Messijem, Iniestom i ostalima vjerojatno je san snova svakog nogometaša. S njima će mi sve biti još i lakše - završio je Villa.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • danijellll 21.05.2010.

    da ga je real uzea ona bi srali sta se razbacuje novcima

  • Dakox 21.05.2010.

    Strasna momcad ce to biti, jedva cekam pocetak sezone. Ludilo hahaha.. P.S. Na clanku \"Wunderkindi\" ste zaboravili jednog mladog decka, Pedra.

  • horatio 21.05.2010.

    bravo marin16,kako si to samo primijetio! al šta je tu čudno aj mi reci? Villa je jedno veliko pojačanje za barcu, sad da vidimo di će ibra odletit. :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare