To je to što me zanima!

David Villa već sljedećeg tjedna na Nou Campu?!

Valencia mora prodati Davida Villu kako bi barem malo sanirala dug od 550 milijuna eura. Barcelona ga želi već sljedećeg tjedna...
Vidi originalni članak

Posao o kojem se govori već mjesec dana sljedećeg bi tjedna mogao biti gotov. David Villa trebao bi otići u Barcelonu iz Valencije, koja je u golemim financijskim problemima. Klub je dužan čak 550 milijuna eura i prodaja fantasičnog napadača samo je jedno od rješenja za spas od propasti. Barcelona je nudila novac te Keirrisona ili Caceresa, no na Mestalli više nemaju vremena za kombinacije, pišu španjolski mediji.
Valenciju zanima samo novac, i to hitno. Pregovori s Barcelonom oko Ville nedavno su propali, no na Nou Campu samo čekaju poziv iz Valencije o ponovnom otvaranju pregovora jer im "gori pod nogama".
U međuvremenu, dnevnik Sport doznao je kako je Villa obitelji i prijateljima na godišnjem odmoru rekao da sigurno prelazi u Barcelonu, i to vrlo brzo. Isti list piše da je Villa već sve dogovorio s Barcom, koja bi ga trebala plaćati 7,5 milijuna eura na godinu, a Valenciji će za najboljeg strijelca prošlog EP-a platiti između 40 i 50 milijuna eura. Čeka se samo zeleno svjetlo kluba s Mestalle.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vedran_zgb 03.07.2009.

    cisto dovoljno da budu opet bez razmisljanja bolji od reala

  • JAX 03.07.2009.

    onda odlazi etoo

  • VezanIPriveden 03.07.2009.

    Ajmooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare