To je to što me zanima!

Davis Cup: Fognini otkazao, Čilić danas protiv Lorenzija

Marin Čilić u prvom će susretu prvog kola Davis Cupa danas igrati protiv Paola Lorenzija. Trebao je igrati protiv Fogninija, no drugi talijanski reket se razbolio
Vidi originalni članak

Za sat vremena u Torinu počinje meč 1. kola Davis Cupa, a neće ga otvoriti, kako je bilo određeno žrijebom, prvi hrvatski reket Marin Čilić i drugi talijanski reket Fabio Fognini...

Naime, Fognini je otkazao nastup zbog povišene temperature i premorenosti. Nije Fogninija bilo niti na ždrijebu dan ranije, ali su iz talijanske reprezentacije govorili i nadali se, kako će se stići oporaviti do petka.

Ipak, u tome Talijan nije uspio, pa će na njegovo mjesto uskočiti Paolo Lorenzi, 31-godišnji tenisač koji se trenutačno nalazi na 61. mjestu ATP ljestvice. Nikada u karijeri Lorenzi i Čilić nisu igrali jedan protiv drugog.

Pretpostavlja se da će Fognini, pak, biti spreman za nedjelju kada će se možda i odlučivati ukupni pobjednik ovog meča.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • domagoj2305 01.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • el šarafi 01.02.2013.

    neki dan kad je ivanisevic dao izjavu da je cilkan bolji do ferrera ,ja sam napisao da cilkan nije materijal za top 10 a kamoli za top 30 i nalupali mi ljudi minuse!! pa njega ovaj lorenzi ubija a taj lorenzi je inace osrednji challenger igrac!! moj cilkane nije tenis za tebe..

  • drmm 01.02.2013.

    Sramota,pa tko tome Čiliću da...da igra tenis...i onaj mali krivousti s naočalama...je bolje igrao....!

Komentiraj...
Vidi sve komentare