To je to što me zanima!

Davis Cup: Španjolci nakon meča parova poveli 2-1

Dobitnička kombinacija Lopez/Verdasco i dalje ne gubi. U trećem dvoboju četvrtfinala između Španjolaca i Nijemaca domaći su pobijedili u četiri seta
Vidi originalni članak

Od njemačke su kombinacije Kiefer/Zverev Feliciano Lopez i Fernando Verdasco bili bolji rezultatom 6-3, 7-6(1), 6-7(6), 6-3. Unatoč naizgled neizvjesnom rezultatu puleni izbornika Alberta Coste nisu niti u jednom trenutku bili u neprilici. Time će aktualni Davis Cup pobjednici u s prednšću krenuti u nedjeljni, treći dan dvoboja. Prvi španjolski igrač Fernando Verdasco igrat će najprije s prvim njemačkim tenisačem Phillipom Kohlschreiberom. Bude li potrebno, o polufinalistu će odlučivati sraz Tommyja Robreda i Andreasa Becka. U subotu je Kohlschreiber u tri seta nadigrao Robreda, dok je Verdascu trebalo pet setova da bi slomio otpor Becka.
Jednu od ključnih pobjeda u finalu lanjskog izdanja Davis kupa, u argentinskoj Mar del Plati, Španjolcima su protiv domaćeg para donijeli upravo Lopez i Verdasco. Španjolci su nakon pobjede Verdasca u četvrtom meču pobijedili 3-1.

Davis Cup, četvrtfinale, parovi:
Španjolska – Njemačka 2-1
Lopez/Verdasco – Kiefer/Zverev 6-3, 7-6(1), 6-7 (6), 6-3

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare