To je to što me zanima!

Davis Cup: Srpski tenisači već su na poštanskim markama

Marka se od ponedjeljka može kupiti na svim šalterima srpske pošte, a spomenimo da su istu počast dobili ruski i australski tenisači, pri ranijim osvajanjima pokala
Vidi originalni članak

Na impresivan način su teniski reprezentativci Srbije u nedjelju, u beogradskoj Areni, proslavili pobjedu u Davis Cupu pobjedom 3-2 protiv Francuske...

Posljednji dan velikog finala su Srbi dočekali sa zaostatkom 2-1, ali su Novak Đoković i Viktor Troicki u nedjelju sjajno odradili svoj dio pojedinačnog posla, te su pobijedili svoje suparnike, Gaëla Monfilsa i Michaela Llodru, bez da su izgubili set.

Nacija slavi svoje teniske junake, a počast je dala i Srpska pošta koja je odmah dala tiskati marke s likovima srpskih reprezentativaca. U pogon je pušteno 38.000 primjeraka marke sa osam dijelova, a u sredini se nalazi vinjeta s peharom koji su u nedjelju podigli Novak Đoković, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević. Inače, spomenuta vinjeta je samo ukrasni primjer u kompletnoj izradi marke i nema nominalnu vrijednost.

Marka se od ponedjeljka može kupiti na svim šalterima srpske pošte, a spomenimo da su istu počast dobili ruski i australski tenisači, pri ranijim osvajanjima ovog pokala.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dusansk 06.12.2010.

    bravo komšije, b r a v o ............

  • appice 06.12.2010.

    Pa u redu, šteta što i mi nismo to napravili kad smo osvojili davis cup.

  • Captain Obvious 06.12.2010.

    i našima bi to napravili ali mi nažalost već duže vrijeme koristimo e-mail tako da markice nisu in.

Komentiraj...
Vidi sve komentare