To je to što me zanima!

Davor Šuker ide u Sevillu kao posebni gost Ivana Rakitića...

Sevilla i Betis u četvrtak igraju u osmini finala Europske lige. Andaluzijski će derbi s tribina gledati i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza koji je legenda Seville...
Vidi originalni članak

Davor Šuker iz zagrebačkog je Dinama 1991. godine otišao u Sevillu. Za andaluzijski je klub u pet sezona odigrao 153 utakmice i zabio 76 golova.

Šuker je jedna od klupskih legendi, bez obzira na to što je za Sevillu u isto vrijeme igrao i neponovljivi Diego Maradona. No navijači pamte Šukerove golove, a tih se godina Sevilla do samoga kraja borila za vrh prvenstvene ljestvice.

Tako će u četvrtak aktualni predsjednik HNS-a biti jedan od počasnih gostiju na stadionu Sanchez Pizjuan jer se u osmini finala Europske lige sastaju njegova Sevilla i ljutiti gradski suparnik Betis. Jedan je to od najveći gradskih derbija, utakmice Seville i Betisa poseban su doživljaj iako ih najčešće obilježe žestoki sukobi navijača.

U ovome će srazu glavni akter na terenu biti hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (26), kapetan i najbolji igrač Seville. Ove je sezone Raketa za Sevillu zabio 10 golova uz 10 asistencija u Primeri, dodao je još tri gola u Kupu kralja i dva gola u Europskoj ligi.

Rakitiću je ovo četvrta sezona u Sevilli, vođa je momčadi koja sad ima realne šanse za plasman u četvrtfinale EL-a. Naime, Betis je očajno loš ove sezone, na dnu je prvenstvene ljestvice i gotovo sigurno će ispasti iz lige, a Sevilla je pri samom vrhu, bori se za jedno od mjesta koje vodi u europska natjecanja.

Sad će Raketu s tribina bodriti jedan od najvećih, Davor Šuker...

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 12.03.2014.

    Šuker je bio dobar, ali ovo kako trenutačno Rakitić igra u Sevilli je nevjerojatno, odlično, fenomenalno. I Šuker bi bio ljubomoran na njega. :-)))

  • zokinjo 12.03.2014.

    Neda mi ga se gledati, a još manje slušati:-)

  • walter77 12.03.2014.

    Neki su toliko bolesni od mrznje da ne mogu pogledati istini u oci i priznati koliko su pozitivnog za Hrvatsku napravili nogometasi po svijetu.Sve sto umiju jeste da ostave komentar pod maskom i ostvare svoje snove.Suker je legenda,a sta si ti uradio u zivotu,sto bi rekao vrli ministar,pogledaj se u ogledalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare