To je to što me zanima!

Davor Šuker: 'Modri', učite od Ronalda i uživajte u nogometu

"Svi su u klubu mukotrpno za to radili 12 god. I zato neka igrači ne razmišljaju kako će proći protiv Reala. Neka uživaju i neka uče. Ali moraju paziti da ih ne ‘napune’"
Vidi originalni članak

Bit će to pravi festival, u Maksimir dolazi najveći klub na svijetu, rekao je Davor Šuker u intervjuu za MAX utorkom, specijalno izdanje o Ligi prvaka.

Bivši napadač “kraljevskog kluba” i Dinama spojit će dvije uprave, bit će i na zajedničkom ručku. Kaže da ga je Butragueno zvao kako bi ugostili sve bivše igrače.

- Tu se vidi ta veličina Reala, na takvim detaljima i sitnicama. Zato se realovci uvijek osjećaju posebno - objasnio je Šuker.

Kaže da se naježio protiv Malmöa nakon što je čuo himnu Lige prvaka na Maksimiru.

- Svi su u klubu mukotrpno za to radili 12 godina. I zato neka igrači ne razmišljaju kako će proći protiv Reala. Neka uživaju i neka uče. Ali moraju paziti da ih ne ‘napune’, vidim da Real na početku sezone puno zabija, valjda neće i u Zagrebu - dodao je Šuker.

Dinamov i Realov dres nosio je i Robert Prosinečki, trener Crvene zvezde.

- Real je aspolutni favorit, teško je uopće biti optimist kad vidiš kakvu momčad imaju, kako su ogranizirani i u kakvoj su formi. U Dinamu sigurno znaju kako odigrati, a da se ne osramote - poručio je Prosinečki.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Chelsea_fan_1 13.09.2011.

    nada je k... ali bice vec 3 komada u mrezi do 45-te

  • antidot 13.09.2011.

    Lopta je okrugla...sve je moguće :)

  • Green Hills 13.09.2011.

    Aktualni trener Crvene Zvezde komentira utakmicu Dynamo-Real. Kakva simbolika...dynamo tako lijepo surađuje sa beogradskim klubovima. Igra prijateljske utakmice...ide se na zajedničke sastanke...uskoro će se i igrači razmjenjivati...dynamo i partizan žele regionalnu ligu. A s druge strane tolika mržnja prema hrvatskom klubu Hajduku....

Komentiraj...
Vidi sve komentare