To je to što me zanima!

Šuker demantirao pregovore s Ancelottijem: Imamo izbornika

Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama, kaže Davor Šuker
Vidi originalni članak

Nakon što je ugledna La Gazzetta dello Sport ekskluzivno objavila da Hrvatski nogometni savez pregovara s Carlom Ancelottijem oko preuzimanja klupe reprezentacije, javio se i predsjednik HNS-a.

Davor Šuker tako odbacuje tvrdnje talijanskog medija te kaže kako HNS stoji uz Dalića te da ne pregovara s talijanskim stručnjakom. Priopćenje HNS-a prenosimo u cijelosti...

- Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, tipične "false notizie", kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći kako je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

- Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri prenijeti ovakvu neistinu - kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novoga, ali mi ćemo nastaviti raditi u interesu hrvatskog nogometa. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu - izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • DraženMuhvić 20.10.2017.

    Ajmo malo na stranu ovo sa Dalićem, pa ovo sa Ancelottijem, pa malo razmislite pod kojim uvjetima je TV-serviser dobio "nogu"? Koliko je HNS koštao taj vritnjak i tko se još okoristio usput (pogledati uhodani sistem otkaza trenerima u Dinamu)?

  • Exterminator 20.10.2017.

    Od Angellotija niti A .... a Ivanković je već sasvim druga priča,, s njime sigurno pregovaraju ako ništa drugo tipkaju se putem mobitela ...Šuker , da je po njegovom uzeo bi nazad Čačića sutra da ovaj nije otišao po q...u

  • cobra64 19.10.2017.

    Ja ne vidim uopste razloga za dovodje tog famoznog Ancellotia kao da je to uopste garancija da cemo dobro proci na SP u Rusiji, daj ljudi nemoj te biti smijesni. neko misli samo ako se dovede stranac i neko malo poznatije ime odmah je uspjeh zagarantovan. Za dobar plasman na SP ako se uopste i plasiramo igra vise faktora koji trebaju da se poklope. Ako Ancelloti pravi cudesa eto neka ga uzme Italija pa neka budu Svjetski prvaci. Na ovome portalu ima toliko naivnih osoba neznalica koji nemaju pojma kako nogomet uopste funkcionira a prave se kao pravi strucnjaci. Jedino sto najbolje znaju da HNS nevalja, Suker nevalja, Mamic je za sve kriv, izbornik ako se kojim slucajem izjasni da je vjernik i ide u Crkvu onda je to automatski los izbornik, ili nedaj boze Hrvat iz BiH ili Hrvat Hercegovac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare