To je to što me zanima!

Davor Šuker se oglasio nakon dugo vremena: Nadam se da će Modrić igrati još jako dugo...

Prije svega, želio bih čestitati Španjolskoj i Hrvatskoj što su na pošten način došli do finala. Finale iz snova i vrlo lijepo za svakog ljubitelja nogometa, rekao je Šuker za Marcu
Vidi originalni članak

Nakon što je u ljeto 2021. godine nakon devet godina predsjedničku fotelju HNS-a prepustio Marijanu Kustiću, Davoru Šukeru (53) izgubio se svaki trag. Povukao se iz hrvatskog nogometa i iz javnosti i posvetio privatnom životu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska u nedjelju igra finale Lige nacija protiv Španjolske, a kao dugogodišnji član Seville i Real Madrida te bivši čelnik HNS-a, Šuker je tamošnjim medijima uvijek zanimljiv sugovornik kada njihova reprezentacija igra protiv Hrvatske. Novinari Marce uspjeli su doći do njega uoči nedjeljnog finala. 

- Prije svega, želio bih čestitati Španjolskoj i Hrvatskoj što su na pošten način došli do finala. Finale iz snova i vrlo lijepo za svakog ljubitelja nogometa - rekao je Šuker koji je se oglasio nakon duge pauze. 

Posljednji put kada su se ove dvije reprezentacije susrele, Šuker je još bio na čelu saveza. Tada je Španjolska slavila 5-3 nakon produžetka i plasirala se u četvrtfinale Eura. 

- U posljednjim utakmicama između dvije momčadi pobjeda je više padala na španjolsku stranu. To su dvije sjajne momčadi koje dobro igraju nogomet. Španjolska je u procesu promjena, a mi već nekoliko godina radimo na visokoj razini i nadam se da će pobijediti Hrvatska, uz veliki respekt za Španjolsku - kazao je Šuker koji je izdvojio maestra Luku Modrića kao čovjeka prevage.

- Na travnjaku će biti vrlo dobrih igrača, ali ključ svega možda je u našem Luki Modriću. Uvjeren sam da će nas ovaj put odvesti do pobjede. Hrvatski igrači i navijači zaslužuju ovakvu veliku pobjedu. Nadam se da će Luka još dugo ostati, da još mnogo godina možete uživati ​​u Modriću kao nogometašu. On je svačija referenca - rekao je bivši reprezentativac i član legendarnih brončanih. 

Zlatko Dalić je na klupu reprezentacije sjeo u jesen 2017. godine i od tada je krenulo ispisivanje povijesnih knjiga. Prvo svjetsko srebro pa bronca, a sada i prilika da osvojimo prvi trofej u povijesti reprezentacije.

- Zlatko Dalić jedna je od najvažnijih figura uspjeha hrvatskog nogometa posljednjih godina. Ostavio je na momčadi svoj osobni pečat i rezultati su tu. Nadam se i želim mu da pobjeđuje jer je on sjajan trener. On je uzoran trener i divi mu se sav svijet. Znam da mu ova potencijalna pobjeda mnogo znači - završio je bivši predsjednik HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Usora1 18.06.2023.

    koliko sam ga cijenio kao igraca toliko mi ide na džigerice kad se javi ili pojavi. Ostani tamo daleko parazitu, mi protiv takvih lijeka nemamo ali zato imamo parazita napretek….

  • 18.06.2023.

    Nije ga dugo bilo, svako dobro mu želim, ali neka ga ne bude šta duže to bolje.

  • Andjelica 17.06.2023.

    Uobrazen pun sebe i na kraju sam

Komentiraj...
Vidi sve komentare