Obavijesti

Sport

Komentari 8

Davor Šuker se oglasio nakon dugo vremena: Nadam se da će Modrić igrati još jako dugo...

Davor Šuker se oglasio nakon dugo vremena: Nadam se da će Modrić igrati još jako dugo...

Prije svega, želio bih čestitati Španjolskoj i Hrvatskoj što su na pošten način došli do finala. Finale iz snova i vrlo lijepo za svakog ljubitelja nogometa, rekao je Šuker za Marcu

VIDEO

Nakon što je u ljeto 2021. godine nakon devet godina predsjedničku fotelju HNS-a prepustio Marijanu Kustiću, Davoru Šukeru (53) izgubio se svaki trag. Povukao se iz hrvatskog nogometa i iz javnosti i posvetio privatnom životu. 

Pokretanje videa...

Dalić nakon pobjede u Turskoj 03:02

Hrvatska u nedjelju igra finale Lige nacija protiv Španjolske, a kao dugogodišnji član Seville i Real Madrida te bivši čelnik HNS-a, Šuker je tamošnjim medijima uvijek zanimljiv sugovornik kada njihova reprezentacija igra protiv Hrvatske. Novinari Marce uspjeli su doći do njega uoči nedjeljnog finala. 

Članovi Izvršnog odbora UEFA-e dolaze u hvarski Arsenal na sjednicu

- Prije svega, želio bih čestitati Španjolskoj i Hrvatskoj što su na pošten način došli do finala. Finale iz snova i vrlo lijepo za svakog ljubitelja nogometa - rekao je Šuker koji je se oglasio nakon duge pauze. 

Posljednji put kada su se ove dvije reprezentacije susrele, Šuker je još bio na čelu saveza. Tada je Španjolska slavila 5-3 nakon produžetka i plasirala se u četvrtfinale Eura. 

- U posljednjim utakmicama između dvije momčadi pobjeda je više padala na španjolsku stranu. To su dvije sjajne momčadi koje dobro igraju nogomet. Španjolska je u procesu promjena, a mi već nekoliko godina radimo na visokoj razini i nadam se da će pobijediti Hrvatska, uz veliki respekt za Španjolsku - kazao je Šuker koji je izdvojio maestra Luku Modrića kao čovjeka prevage.

UEFA Nations League - Semi Final - Netherlands v Croatia

- Na travnjaku će biti vrlo dobrih igrača, ali ključ svega možda je u našem Luki Modriću. Uvjeren sam da će nas ovaj put odvesti do pobjede. Hrvatski igrači i navijači zaslužuju ovakvu veliku pobjedu. Nadam se da će Luka još dugo ostati, da još mnogo godina možete uživati ​​u Modriću kao nogometašu. On je svačija referenca - rekao je bivši reprezentativac i član legendarnih brončanih. 

Kopenhagen: Davor Šuker i Luis Enrique zajedno su se fotografirali prije početka utakmice

Zlatko Dalić je na klupu reprezentacije sjeo u jesen 2017. godine i od tada je krenulo ispisivanje povijesnih knjiga. Prvo svjetsko srebro pa bronca, a sada i prilika da osvojimo prvi trofej u povijesti reprezentacije.

Zagreb: Humanitarna zaklada Vatreno srce održala donatorsku večeru u Westinu

- Zlatko Dalić jedna je od najvažnijih figura uspjeha hrvatskog nogometa posljednjih godina. Ostavio je na momčadi svoj osobni pečat i rezultati su tu. Nadam se i želim mu da pobjeđuje jer je on sjajan trener. On je uzoran trener i divi mu se sav svijet. Znam da mu ova potencijalna pobjeda mnogo znači - završio je bivši predsjednik HNS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna