To je to što me zanima!

Davor Šuker tajni je Mamićev adut u borbi protiv Štimca?!

Ma to je očajnički, samoubilački potez Zdravka Mamića koji je, vidjevši da ću imati više glasova od Vlatka Markovića, u kampanju gurnuo Šukera, rekao je Igor Štimac
Vidi originalni članak

Davor Šuker trebao bi se pojaviti kao kandidat za predsjednika HNS-a sljedećeg petka, piše Večernji list.

- Ma to je očajnički potez Zdravka Mamića koji je, vidjevši da ću imati više glasova od Vlatka Markovića, u kampanju gurnuo Šukera - počeo je Igor Štimac.

- To je posljednji samoubilački čin Zdravka Mamića. Pokušat će prelomiti moj višak glasova u odnosu na Markovića. Pričao sam sa Šukerom prije dva i pol mjeseca. Rekao mi je da imam male šanse u odnosu na Markovića - rekao je Štimac i dodao:

- Oni nemaju nikakav program, sve ovo rade kako bi spriječili da ja preuzmem savez jer se boje revizije poslovanja koju bih naredio.

Mamićev plan je jednostavan. Šuker bi pokušao pridobiti glasove Štimca i ako Marković i Štimac u tri tajna kruga glasovanja ne bi dobili potrebnih 26 glasova više se ne bi imali pravo kandidirati. No imao bi pravo Davor Šuker. Novi predsjednik u tom bi slučaju bio izabran tek do sredine veljače, a izbor Šukera bio bi pobjeda Zdravka Mamića.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • vahaaaa 08.12.2010.

    najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

  • LEGOS 07.12.2010.

    pa sam marković je NU2 rekao da bi volio da ga Davor Šuker zamjeni na mjestu predsjednika HNS-a a i sam Šuker je rekao Stankovići da će se u skoroj budučnosti kandidirati za predsjednika HNS-a

  • toency1 07.12.2010.

    Neznam dal je to istina ili su to samo lazne price novinara. SUKER je MARKA HRVATSKA......ti kod odes na svijetu, Reci Hrvatska - reci Suker i svak ce te zavoliti i pocastiti s'picem! ...Suker bi se bolje trebao odreci kontakta s'Mamicem jel cu mu taj covjek sve upropastiti! Mamic je kontra Stimca, to bi i ja bio na njegovoj poziciji. Jel Stimac nebi gleadao samo interes dinama - i to mu ocito nepase. A Maksimir se nebi renovirao od para HNS, jel ako jedan klub netreba posebnu pomoc onda je to dinamo svojim uspijhima. A za vezu STIMAC i HAJDUKU, vijerute te mi - svi gledati s'povecalom kad se nesto dogada izmedu njih, i zato sam uvjeren da nece moci igrati samo u karte hajduka. ......nemore biti gore nego sto je sada s Markovicem (Mamic) - zato moji glas Stimca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare