To je to što me zanima!

Davor Vugrinec raskinuo je s Varaždinom! Ide u S. Belupo?

Vugrinec je, piše evarazdin.hr, u utorak poslijepodne raskinuo ugovor s Varaždinom na štetu kluba. Karijeru će vjerojatno nastaviti u Belupu, a zainteresirana je i Rijeka
Vidi originalni članak

Davor Vugrinec (36) nakon godinu i pol dana odlazi iz Varaždina. Kako saznaje evarazdin.hr u utorak je raskinuo ugovor s klubom! 

- Raskinuo sam na štetu Varaždina i to je moj jedini komentar - rekao je Vuga.

Stiglo je i priopćenje iz sad već bivšeg mu kluba.

- Vugrinec će, uvjereni smo, u novoj sredini uspjeti postići nekoliko potrebnih golova čime bi postigao svoj cilj da postane najbolji strijelac u povijesti HNL-a. Tijekom razgovora koji su danas vođeni između Davora Vugrinca i direktora Zlatka Ivankovića, postignut je i načelni dogovor o tome da se nakon završetka prvenstvene sezone Davor vrati u matični klub i tako okonča svoju bogatu i uspješnu nogometnu karijeru.

Postat će slobodan nogometaš, a karijeru će nastaviti najvjerojatnije u Slaven Belupu. Navodno je zainteresirana i Rijeka.

Karijeru počeo u Varaždinu

U rodnom gradu je krenuo s prvim profesionalnim koracima, od 1992. do 1997. bio je u tadašnjem Varteksu. Potom je otišao u Tursku i Italiju, a od 2005. ponovno igra u Hrvatskoj. Bio je u Rijeci, Dinamu i Zagrebu te naposljetku Varaždinu. Nedostaje mu samo pet golova da postane najbolji strijelac HNL-a u povijesti. 

Zašto je raskinuo ugovor?

Prije par dana u medijima je 'procurila' priča kako je novi predsjednik Varaždina Boris Solomun 'žicao' Vugrinca novac kako bi klub sanirao dugove. Tad je sve krenulo nizbrdo...

Idi na 24sata

Komentari 43

  • denderius 07.03.2012.

    u ovoj ligi on može igrat do 50-te i birat klub

  • Mohak 07.03.2012.

    Ma bravo majstore glavno da si s.ao po ovima što su prošle godine odbijali igrat za Varaždin "tako se ne odnosi prema klubu moglo bi ih biti sram" to su tvoje riječi bile,pa što sad ne ostaneš i pomogneš klubu.

  • kantrida 07.03.2012.

    jedan od rijetkih koji zasluzuje respekt. bravo majstore

Komentiraj...
Vidi sve komentare