To je to što me zanima!

Davora Lovrena uvrstili među 50 najvećih talenata na svijetu

Brz je, talentiran i izrazito je direktan u prodoru te na trenutke podsjeća na Edena Hazarda, opisuje Guardian Davora Lovrena u predstavljanju 50 najvećih talenata
Vidi originalni članak

Ususret U-17 Svjetskog nogometnog prvenstva britanski je Guardian 'okrenuo' svijet u potrazi za 50 najtalentiranijih nogometaša rođenih 1998. godine. Među njima su svoje mjesto našla dva Dinamova igrača, Dani Olmo i Davor Lovren.

I dok je Olmo već dobro poznat na europskoj sceni s obzirom da je iznenađujuće prešao iz Barcelone u Dinamo, Davor zasad još pažnju uglavnom plijeni podatkom da je mlađi brat puno poznatijeg Dejana.

'Odgovor na vaše prvo pitanje je - da, Davor je Dejanov brat. No nemojte mu to uzeti za zlo dok ga ne vidite kako igra', piše u uvodu Guardian pa nastavlja:

'Vidjeti ga na djelu možete ako pogledate utakmice Dinama u juniorskoj Ligi prvaka. Davor je i jedan od ključnih igrača hrvatske reprezentacije koja će igrati na skorom Svjetskom prvenstvu do 17 godina u Čileu. Brz je, talentiran i izrazito je direktan u prodoru te na trenutke podsjeća na Edena Hazarda, zvijezdu čijem se stilu igre i divi', piše Guardian.

Uz Davora dodali su i kako u Hrvatskoj U-17 reprezentaciji posebnu pažnju treba posvetiti i Borni Sosi, Nikoli Mori te Josipu Brekalu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • piramida 07.10.2015.

    u kojem klubu igra , sve tije jasno kako funkcijonira kako kod nas tako i u Evropi malo platis malo preko prijatelja i novine su pune tih igraca.

  • zvona1111 07.10.2015.

    mali Božić u toj generaciji je pakleni stroj za golove i svemirski talent te jos nije odigrao cijelu tekmu a da pripom nije zabio gol, prava moderna spica!

  • cro007 07.10.2015.

    ja kaj sam gledal protiv arsenala bio je najgori na terenu i zamjenjen

Komentiraj...
Vidi sve komentare