To je to što me zanima!

De Boer promijenio priču: Po meni je Brozović sjajan igrač

Sretan sam što je Brozović igrao dvije utakmice za Hrvatsku. Trebaju mu minute u nogama, rekao je trener Intera nakon povratka Marcela Brozovića s reprezentativnog okupljanja
Vidi originalni članak

Odnos Marcela Brozovića i njegova trenera u klubu Franka de Boera od dolaska Nizozemca u klub je glavna priča Interovih navijača. I dok je Marcelo prošle sezone bio jedan od najboljih igrača 'crno-plavih', ove sezone preselio je na tribine, svađa se s trenerom, a i navijači su ga uzeli na zub.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No ako je suditi po posljednjim izjavama nizozemskog stručnjaka, to bi se moglo promijeniti uskoro.

- Sretan sam što je Brozović igrao dvije utakmice za Hrvatsku. Trebaju mu minute u nogama pa je važno da igra. Vidjet ćemo sada kakav će biti, po meni je on sjajan igrač koji može pomoći momčadi. Samo je pitanje vremena, on je naš igrač i najbolje je da igra - rekao je De Boer.

Brozović je bez obzira na manjak minuta u Interu dobio poziv izbornika Čačića za utakmice s Kosovom i Finskom te je bio u prvoj postavi na oba gostovanja. Njegove igre očito je pratio i trener Intera i shvatio da bi mu s njim u momčadi moglo biti puno lakše doći do postavljenih mu ciljeva.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Francesco_Totti 11.10.2016.

    Brozović da je bio u interu od početka sezone,inter bi bio 1.na tablici.

  • optimusp300 11.10.2016.

    Ma Broz u tom Interu može igrat s jednom nogom,ajde na kakaj Frank nego vraćaj čovjeka u prvu ekipu!!!

  • tusam 11.10.2016.

    Kaj ovaj melje?pa perisic i broz su najbolji interovi igraci..uz icardija..

Komentiraj...
Vidi sve komentare