To je to što me zanima!

De Gea: Unitedu treba Iniesta! Da imam novaca, kupio bih ga

Da imam milijune i milijune, ja bih kupio Iniestu. On je jedan od najboljih na svijetu. Ima karakter i kvalitetu. Zapravo, ima apsolutno sve, rekao je golman Man. Uniteda
Vidi originalni članak

Golman Manchester Uniteda, David de Gea izjaivo je kako bi volio igrati s veznjakom Barcelone, Andresom Iniestom, nazvavši španjolskog veznjaka 'jednim od najboljih na svijetu'. 

U veliki engleski klub na ljeto stiže Louis van Gaal koji je već najavio veliku kupovinu igrača, no De Gea ističe kako bi klub sve te novce trebao dati za Iniestu. 

- Da ja imam milijune i milijune, ja bih kupio Iniestu. On je jedan od najboljih na svijetu. Ima karakter i kvalitetu. Zapravo, ima apsolutno sve - rekao je De Gea koji je nedavno priznao i kako je pokušao nagovoriti Cesca Fabregasa da dođe na Old Trafford

United je do sada najčešće bio vezan uz imena Tonija Kroosa i Kevina Strootmana koji su velika želja nizozemskog stručnjaka, no ostaje za vidjeti hoće li spomenuti igrači stvarno završiti u Premiershipu. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Scouser96 31.05.2014.

    Strootman i Kroos definitifno neće doći a sad Fabregas je moguć, a tko nebi volio imat Iniestu?

  • it47310 31.05.2014.

    Miami Heat u četvrtom uzastopnom finalu NBA lige,ne a? nebitna vijest za svijet sporta..bitno da De GEa hoće Iniestu u Unitedu..sramota za jedan portal i jedne novine.

  • Močinić 31.05.2014.

    United je najveći

Komentiraj...
Vidi sve komentare