To je to što me zanima!

Debakl sestara: U drugom kolu se oprostile Serena i Venus...

Jedan od najtežih dana u karijeri za obitelj Williams, Serena i Venus izgubile su već u prvom tjednu nekoga Grand Slam turnira, ovog puta četvrtog dana Roland Garrosa
Vidi originalni članak

Težak dan za Oracene Price. Prvo je na središnjem terenu, Philippe Chatrier, tmurnim raspoloženjem ispratila debakl starije kćeri Venus, a onda je, sat vremena poslije, stigao novi šok. Tek što se smjestila u ložu terena Suzanne Lenglen, shvatila je da će se brže vratiti u Ameriku nego što je planirala. Po vrlo jakom vjetru Sereni se očito nije dalo igrati, Garbine Muguruza pobijedila je 6-2, 6-2 prvu igračicu svijeta. I braniteljicu naslova.

- Nikad neću zaboraviti ovaj dan. Kad sam vidjela ždrijeb, nisam bila raspoložena jer sam mislila da nemam šansi - rekla je uzbuđena Španjolka, 37. igračica svijeta, nakon pobjede karijere u Francuskoj.

Serena, tradicionalno, nije bila najraspoloženija nakon poraza.

- Previše sam griješila. Vjetar? Da, smetao je - rekla je Amerikanka.

Kad Venus izgubi, to više i nije neka senzacija jer danas je peterostruka pobjednica All England Cluba daleko od forme Top 10 igračice.

Slovačka tinejdžerica Anna Schmiedlova pobijedila ju je 2-6, 6-3, 6-4 u 2. kolu Roland Garrosa. A za ulazak u osminu finala igrat će upravo protiv Muguruze.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • chelseaMG 28.05.2014.

    pišete gluposti. muguruza jest dob ra tenisačica, ali kad serena igra i sa 50 %, može ju dobiti. danas je serena bila katastrofa, na servisu je imala duple greške, na vraćanju servisa je pucala u tribine, jednostavno nije bila prava. može se i njoj desiti loš dan. čestitke muguruzi, ali mislim da neće ni ona daleko dogurati.

  • Marko1_1 28.05.2014.

    Osvaja Tomljanovic!!

  • Leones_1 28.05.2014.

    Sve mi se čini da je kod Serene napokon došlo do zasićenja i da nema više one "gladi" za pobjedama kao prije, a mlade snage dolaze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare