To je to što me zanima!

Debakl UFC-a: Sad je propala borba Khabib - Max Holloway

Nikako ovo nije dobra situacija za Danu Whitea pa može očekivati zvižduke i uvrede s tribina. Navijači su skupo platili kartu da bi gledali supermeč Khabib - Tony Ferguson
Vidi originalni članak

Sve je otišlo k vragu! UFC-ov event ovog vikenda u New Yorku na dobrom je putu da doživi potpuni debakl jer se iz glavne borbe večeri zbog medicinskih razloga morao povući Max Holloway.

Tako da će se do sada protiv neporaženog Khabiba Nurmagomedova boriti - Anthony Pettis. Njemu je pak propao meč protiv Michaela Chiese, koji je jučer rasječen po glavi nakon napada Conora McGregora na autobus s borcima pred dvoranom.

POLUPANI LONČIĆI Conor McGregor uhićen! Skroz je prolupao i ozlijedio trojicu...

Nikako ovo nije dobra situacija za Danu Whitea pa može očekivati zvižduke i uvrede s tribina. Navijači su skupo platili kartu da bi gledali supermeč Khabib - Tony Ferguson, pa je taj meč propao zbog Fergusonove ozljede.

Pa je uskočio prvak perolake kategorije Holloway, ali pretpostavka je da je imao problema u tako kratkom roku skinuti kilograme pa je sad otpao i taj meč.

Bilo bi svjetsko čudo da Pettis uspije iznenaditi Khabiba i to je realno potpuno neatraktivan meč u odnosu na Fergusona ili Hollowaya.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zzzarate 07.04.2018.

    Kakvo površno novinrstvo, neće se boriti ni Pettis, nego Iaquinta, koji je tek #11 na listi. Debakl UFC-a i Dana White-a. I da, ako Khabib dobije, ima pojas, a ako Iaquinta dobije ništa od pojasa, zato jer je malo pretežak za tu kategoriju. Smijurija

  • JP19 06.04.2018.

    Nista ni od Pettisa hahahaha

  • superman1978 06.04.2018.

    Stipe najjaci covjek trenutno u najjacem svjetskom natjecanju mjesovite borbe. Znaci covjek je moj idol al doslovno. Pravi primjer stare i poštene škole!!! Šuti,radi,trenira i udara sve pred sobom sto mu dovedu! Malo je takvih ljudi i moj naklon do poda. Malo je takvih ljudi. Racimo Fedor mi je takodjer primjer takog sportasa pogotovo jer mu slava na tronu nije udarila u glavu. Najatraktivniji borac mi je jon bones jones jer djeluje superiorno u svojoj kategoriji samo na zalost to ga je malo izbacilo iz tračnica pa je skrenuo sa tog dobrog puta. Gustafson takodjer ogroman respect za disciplinu i ooodlican borac

Komentiraj...
Vidi sve komentare