To je to što me zanima!

'Nula' na Old Traffordu, Moyes opet nije nadmudrio Mourinha

Prvo poluvrijeme bilo je za zaborav, a u nastavku su jedine prilike na utakmici imali Wellbeck i Rooney. U 64. minuti je sudac Mike Atkinson vjerojatno oštetio United
Vidi originalni članak

Danima se najavljivao veliki otočki derbi, ali nije opravdao očekivanja. Manchester United i Chelsea nisu zaslužili epitete, a 'bluesi' koji su bili lošiji protivnik, mogu biti zadovoljniji jer su uzeli bod na Old Traffordu.

Dvoboj favorita za osvajanje Premiershipa pokazao je da su momčadi podjednake snage i uz City bi trebali voditi glavnu borbu za naslov prvaka. 

Što se same utakmice tiče, treba izdvojiti tek par situacija. Prvo poluvrijeme bilo je za zaborav, u nastavku je Wellbeck promašio dobru šansu, a Čech je sjajno obranio pokušaj Rooneyja, najboljeg igrača večeras, s 25 metara.

Treba spomenuti i 64. minutu te suca Mikea Atkinsona. Pucao je Rooney, a lopta je završila u bloku, točnije na Lampardovoj ruci koja nije bila uz tijelo. Činilo se kao penal, ali Atkinson je ostao nijem.

David Moyes imao je debi pred domaćom publikom, ali niti iz sedmog pokušaja nije nadmudrio povratnika u engleski nogomet Josea Mourinha u međusobnom ogledu. Ovo mu je tek treći remi.

Chelseaju slijedi utakmica europskog Superkupa protiv Bayerna u petak, a Unitedu subotnji derbi u Liverpoolu.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • deda52 27.08.2013.

    Ne mogu vjerovati da Bale vrijedi više nego Rooney. Zna se za koga navijam,ali Rooneyu sam se uvijek divio.Čovjek je uvijek igrao za kolektiv, kod Fergusona je igrao sve i svašta i nije jedini krivac što se nakupilo nezadovoljstvo u njemu. On može igrati u bilo kojem klubu velikana petice, i uvijek će biti među tri najbolja.

  • kamujikobajaši 27.08.2013.

    ja zaspo

  • neusport 27.08.2013.

    Nedosudeni penal za Manchester je vrhunac ove dosadne utakmice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare