To je to što me zanima!

Debi Neymara na Nou Campu: Barca utrpala Santosu osmicu

Barcelona je pobijedila uvjerljivo, završilo je 8-0, iako je već nakon 28 minuta bila jasno koliko je razlika u kvaliteti. Naime, Katalonci su već onda imali velikih 4-0
Vidi originalni članak

Neymar je u utorak debitirao za Barcelonu u Gdanjsku, a u petak navečer po prvi put je zaigrao na Nou Campu. Sudbina je htjela da to bude protiv njegovog bivšeg kluba Santosa. Brazilac je ušao na početku drugog poluvremena umjesto Pedra, a bivšem klubu 'zapaprio' je asistencijom za šesti gol. U 90. minuti mogao je i zabiti gol nakon lijepog prodora Dongua, ali je njegov udarac zaustavila prečka.

Barcelona je pobijedila uvjerljivo, završilo je 8-0, iako je već nakon 28 minuta bila jasno koliko je razlika u kvaliteti. Naime, Katalonci su već onda imali velikih 4-0. Seriju je otvorio Lionel Messi u 8. minuti nakon odlične asistencije u prostor Pedra. Samo četiri minute kasnije već je bilo 2-0, a ovog puta bio je to autogol Santosovog Lea.

Treći gol Barca je zabila u 21. minuti, a strijelac je bio Sanchez. Odličnih pola sata Barcelone je golom u 29. minuti zaokružio Pedro.

U nastavku utakmice Barcelona je zabila još četiri gola. U 53. i 68. minuti je zabio Fabregas. Mogao je veznjak Barce i do hat-tricka, ali je njegov slobodnjak u 71. minuti zaustavila stativa.

Adriano je u 75. minuti zabio i sedmi gol Katalonaca. Bio je to odličan udarac iskosa s lijeve strane s 20-ak metara.

Konačnih 8-0 u 83. minuti zabio je Dongou na asistenciju Fabregasa.

Osim Neymara na Nou Campu se po prvi put predstavio i novi trener Gerardo Tata Martino.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • BornaŠunjić 03.08.2013.

    napokon sanchez proigra

  • mandzo90 03.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • topnik_1_1 03.08.2013.

    jedva čekam novu sezonu pa da uživam u najboljem nogometnom derbiju na svijetu,real-barcelona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare