To je to što me zanima!

Debi u Euroligi: Cedevita igra u Kaunasu svoju prvu utakmicu

Morat ćemo igrati osam puta bolje nego u subotu u Splitu, rekao je trener Cedevite Božo Maljković uoči klupskog debija u Euroligi u utakmici u Kaunasu sa Žalgirisom
Vidi originalni članak

Ambiciozni zagrebački klub prekosutra će prvi put zaigrati u Euroligi. Momčad će sutra otputovati u Kaunas, gdje će prekosutra u 18.30 sati igrati protiv Žalgirisa, a Božo Maljković tvrdi da je stanje daleko od idealnog.

- Morat ćemo igrati osam puta bolje nego u Splitu - rekao je trener Cedevite žaleći se na obranu svoje momčadi i formu jer je većina igrača propustila barem dio priprema. Zato je pun hvale za Litavce.

- Košarka živi u duši tog naroda, koševi su u svakom dvorištu... Igrači Žalgirisa su brzi, prgavi u pozitivnom smislu, a posebno su opasni ako imaju šuterski dan. Imaju novu, veću dvoranu i očekujem 15.000 ljudi, iako Cedevita nije jako ime u europskim okvirima - rekao je šjor Božo, posebno pohvalivši Marka Popovića.

- Lani sam ga htio dovesti u Kuban da nam bude glavna zvijezda, ali nismo imali dovoljno novca niti smo igrali Euroligu. Razgovarao sam s njim i njegovim ocem, jako ga poštujem jer volim igrače koji će i nakon šest promašaja opet šutnuti i odlučiti utakmicu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Yassa 09.10.2012.

    vjerujem cedeviti , i samo hrabro

  • vamosbarca 09.10.2012.

    pa nije valjda da će nam i ovo otet mudrinić' nema prijenosa ni na drugom ni na sportklubu???

  • kobac u letu 09.10.2012.

    nemaju sanse ni 2% ne samo oni nego pola njih u euro ligi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare