To je to što me zanima!

Debitirao za Srbiju prošlog tjedna, sada potpisao za PPD: 'Odličan igrač, sjajan posao'

Liga prvaka je ostvarenje sna naravno i moram se iskreno zahvaliti Zagrebu na ukazanoj prilici. U zadnjih nekoliko dana se dosta toga dogodilo za mene, rekao je novi zagrebaš
Vidi originalni članak

PPD Zagreb je uspio realizirati transfer Miloša Kosa (20). Nakon dugih pregovora s Izviđačem čiji su zahtjevi bili preveliki uspjeli su pronaći zajednički jezik i novi srpski reprezentativac preselit će u Zagreb.

Kojemu je jedan takav šuter s lijeve strane bio potreba nakon neuspješnog pokušaja s Vukom Borozanom. Kos je prošlog tjedna debitirao za Srbiju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a s juniorskom je reprezentacijom ljetos osvojio broncu, zajedno sa Stefanom Dodićem.

- Nakon nekoliko titula u Bosni i Hercegovini jedan veliki iskorak za mene. Liga prvaka je ostvarenje sna naravno i moram se iskreno zahvaliti Zagrebu na ukazanoj prilici. Momčad je jako dobra, neke igrače naravno znam bolje, s nekima sam i igrao i vjerujem da ću se dobro uklopiti. U zadnjih nekoliko dana se dosta toga dogodilo za mene, prvi put sam i nastupio za seniorsku reprezentaciju i moram reći da sam stvarno presretan i uzbuđen radi svega što slijedi. Ne osjećam neki pritisak, moj cilj je nastaviti rasti kao igrač i čovjek i smatram da je PPD Zagreb sjajna okolina za to - rekao je novi zagrebaš.

- Radi se o izuzetno mladom igraču koji je na zadnjem juniorskom Europskom prvenstvu pokazao svu raskoš svog talenta. Igrajući u generaciji zajedno sa Stefanom Dodićem, bio je jedan od najboljih igrača turnira, a u momčadi Ljubuškog već nekoliko godina pokazuje da je riječ o sjajnom talentu. Smatram da je ovo odličan posao naše uprave kluba jer smo dolaskom Miloša svi mi višestruko na dobitku. Miloš je igrač budućnosti i Zagreb je s njim dobio sjajnog lijevog vanjskog za narednih nekoliko godina, ali smatram da nam on može pomoći već ove sezone i da će bez obzira na proces prilagodbe koji je nužan biti plus za našu momčad i pomoći nam da bolje igramo - poručio je trener Ivica Obrvan.

POGLEDAJTE VIDEO: JURAJ ŠEBALJ U SERIJALU ‘TI PITAŠ’

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 18.10.2022.

    Kos je budućnost rukometa. Fantastičan igrač... Još jedan veliki talent iz Izviđača...

Komentiraj...
Vidi sve komentare