To je to što me zanima!

Dečki, kamo ćete? Liverpoolovi navijači promašili su grad...

Platili su po 150 eura za kartu za vlak i 70 eura ulaznicu za utakmicu, da bi susret gledali u irskom pubu The Celtic Towers! Jer dvojac je otišao u Gent umjesto u Genk...
Vidi originalni članak

Dvojica su Liverpoolovih navijača otišli na gostovanje svoga kluba u Ligi prvaka, ali na utakmicu nisu stigli. Zeznulo ih je jedno slovo!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oni su, naime, otišli u Gent umjesto u Genk, gdje je Liverpool u srijedu gostovao i pobijedio 4-1. Kako prenosi Het Laatste Nieuws, platili su po 150 eura za kartu za vlak i 70 eura ulaznicu za utakmicu, da bi susret gledali u irskom pubu The Celtic Towers!

Gent je čuo za njihovu priču, pa ih pozvao kao goste na svoj večerašnji susret Europske lige protiv Wolfsburga.

- Ako ih itko poznaje ili ih može kontaktirati, prenesite im da su pozvani na utakmicu - objavio je klub na Twitteru.

Slično se nakon ždrijeba Lige prvaka zabunio i Napoli, koji je na klupskom kanalu objavio da su u skupini s Gentom, a suparnik im je zapravo Genk.

Jedno slovo koje unosi pomutnju u nogometnu Europu...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 24.10.2019.

    Englezi i Ameri se prave najpametniji narod na svijetu, a totalna suprotnost su!!!znaju samo svoje, i drugo ih ne zanima..svakome se može dogodit greška, ali samo da su uguglali Gent/Genk, sve bi znali...kupuju karte na APP, ako prođe, prođe...dobro da nisu u Grudama završili..kad se praviš Englez..

Komentiraj...
Vidi sve komentare