To je to što me zanima!

Dečki, kasni li vlak? Čilić, Nole i Fedex se provozali metroom

Marin Čilić se s najboljim tenisačima svijeta nalazi u Londonu gdje u nedjelju počinje završni Masters. Prije izlaska na teren, dečki su su se tako provozali podzemnom željeznicom do Westminstera
Vidi originalni članak

Najbolji tenisači svijeta nalaze se u Londonu i pripremaju za početak završnog Mastersa sezone.

A tamo su se provozali metroom.

Nakon treninga i druženja s novinarima u O2 Areni, osmorica najboljih svjetskih tenisača ukrcala su se u podzemnu željeznicu i zaputila prema Westminsterskoj palači.

Marin Čilić bio je u odličnom društvu Novaka Đokovića, Rogera Federera, Johna Isnera, Dominica Thiema, Kevina Andersona, Alexandera Zvereva i Kaija Nishikorija, a zajedničkim se fotografijama pohvalio na Instagramu.

Svjetskom broju 1, Novaku Đokoviću je bilo malo hladno pa je u metro ušao s kapom i rukavicama. On je u petak nakon odrađenog treninga novinarima otkrio da se osjećao jako loše nakon operacije koja ga je početkom sezone izbacila iz pogona.

Nole je prošloga tjedna postao prvi tenisač u povijesti koji je zasjeo na vrh ljestvice u istoj sezoni u kojoj se jedno vrijeme nalazio izvan 20 najboljih. Početkom godine je imao operaciju lakta i tada je pao na 22. mjesto ATP ljestvice.

- Tri dana sam plakao zbog operacije, razmišljao sam gdje sam pogriješio i što me je dovelo u ovu bezizlaznu situaciju. Stalno sam krivio sebe - otkrio je Nole.

Završni Masters u Londonu počinje u nedjelju, a Čilić će na teren u ponedjeljak u meču protiv Zvereva

Turnir se u jugoistočnom Londonu igra već 10 godina, a od 2021. godine će se promijeniti lokacija jer je ATP u kolovozu raspisao natječaj za kandidaturu novog domaćina.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • I_v_a_n 13.11.2018.

    Boze mili Zverev, mogao je jos do koljena da skrati hlace. Neukusno do bola ali ako si poznat onda je kul.

  • kontramrakukontrasili 10.11.2018.

    Nole je baš neka faca za neki humoristični lik tipa Miška iz Ko to tamo peva.Meni je on ljudina baš

  • 10.11.2018.

    lipo vidjet opet ovako na okupu feda, marina i thiema, da jedan od ta tri musketira i osvoji :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare