To je to što me zanima!

Dečki, nemojte sad zeznuti: I na Euru ćemo imati što za reći

Hrvatska reprezentacija do 21 godine danas u 18.30 sati igra protiv San Marina utakmicu kojom može potvrditi plasman na Europsko prvenstvo, a Josip Brekalo jedan je od ključnih ljudi te reprezentacije
Vidi originalni članak

Devedeset minuta dijeli Hrvatsku od trećeg nastupa na Euru. Posljednji put bili smo 2004. i za prekid 14-godišnjeg posta treba pobijediti San Marino, koji je u devet utakmica zabio jedan gol. I primio 25.

- Vjerujem u pobjedu, puno smo bolji. Morali bismo se plasirati ne EP. Veliki je to uspjeh, možda čak nismo ni svjesni što smo napravili. Gledajte, na Euru nastupa samo 12 reprezentacija, a mi ćemo biti među njima - kaže Josip Brekalo.

Momčad San Marina vrijedi svega 100.000 eura, a samo dva igrača nisu amateri. S druge strane naša mlada reprezentacija procjenjena je na 67.5 milijuna eura. Jer ovo je, vjerojatno najtalentiranija generacija koju smo imali.

- Jesmo, stvarno ima puno talenta. I imat ćemo što reći na Euru. Poziv Dalića? Bio bih presretan - kaže Brekalo, koji se odazvao na svaki poziv, još od najmlađih selekcija.

- Nisam ni jedan propustio, za mene je to čast.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Soliterba 15.10.2018.

    Zaboli me za mlade...

  • jJosip1983 15.10.2018.

    Jedva čekam da opet vidim Brekala i Sosu u kombinatorici prema golu San Marina

  • DraženMuhvić 15.10.2018.

    Brekala za kapetana Wolfsburga!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare