To je to što me zanima!

Defoe: Kaiser Franz priča gluposti, mi nismo umorni

Nakon novog vala napada Franza Beckenbauera na engleske igrače, koje je nazvao glupima, brzo mu je i u vrlo pomirljivom tonu odgovorio Defoe
Vidi originalni članak

Ma ne možete biti u situaciji da svi uvijek lijepo pričaju o vama. Uvijek ime netko tko će vas 'nagaziti', rekao je Jermaine Defoe nakon novom napada Franza Beckenbauera. Kaiser se namjerio na Engleze od samog početka Svjetskog prvenstva, a u posljednjoj izjavi da su 'glupi jer su završili na drugom mjestu u skupini i tako se već u osmini finala namjerili na njegovu Njemačku'. To ipak nije previše uzbudilo Engleze.
- Ma ne brinu me drugi, ne smije nam to odvlačiti pažnju. Moramo se usredotočiti na našu igru - nastavio je Defoe u pomirljivom tonu.
Franz je spomenuo i kako mu se engleski igrači čine potrošeno od naporne sezone u Premiershipu.
- Ma priča gluposti. Ja se ne osjećam umorno. Istina, Premier liga je vjerojatno najteža liga na svijetu, no ako pazite na svoje tijelo i pripremate se pravilno, ne bi trebali imati nikakvih problema. Ipak, i ja bi više volio da igramo protiv Gane, ali nema nam druge, moramo pobijediti Njemačku - zaključio je jedini strijelac na utakmici Engleske i Slovenije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mangart 25.06.2010.

    da pohodim kladionice ne bi znao na koga stavit. bit će čupavo. mene za sad još nitko nije oduševio u toj mjeri da bi mogo reći da će postat prvak svijeta. u biti, vidjet će se u fazi ispadanja ko je u kakvoj formi, u grupama uvijek ima puno turističkih ekipa.

  • the.king 25.06.2010.

    Čeka se hobotnica.

  • ne0 25.06.2010.

    ma ja vjerujem da ce Engleska pobijedit,inace ona mi je najdraza reprezentacija,pa mozda zato ali stvarno mislim da imaju tu kvalitetu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare