To je to što me zanima!

Degutantno slavlje Piquea: "Hračnuo" čovjeku u kosu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Barcelonin branič Gerard Pique, u vidno pijanom stanju, pljunuo je u potiljak čovjeku iz stručnog stožera reprezentacije tijekom slavlja u autobusu
Vidi originalni članak

Gerard Pique sjajan je nogometaš. Stoper igrač Barcelone strah je i trepet svim napadačima. No, Pique zna i pogađati. I to kako! Na autobusu koji je španjolske reprezentativce i osvajače SP-a vozio madridskim ulicama, Pique je izmislio novi način proslave.
- Ajde, ne budi kukavica, možeš ti to - vjerojatno mu je govorio Cesc Fabregas, koji se cijelo vrijeme motao oko Piquea.
A ovaj je skupio slinu, zabacio glavu unatrag kako kad izbija loptu, naciljao i - pljuvačkom pogodio člana stručnog stožera ravno u kosu. Sjajan pogodak Pique! Samo, čovjeku vjerojatno i nije baš bilo ugodno. Čini se da se se Pique i Fabregas posebno "zbližili", i ova "spačka" možda i nije jedina koju su napravili. Nakon španjolskog slavlja u medije izlazi sve više detalja s provoda. Dosad smo vidjeli kako izgleda španjolska svlačionica nakon pobjede, golmana Pepea Reinu i njegove pjevačke sposobnosti u avionu, Arbeloin salto unatrag na autobusu i, kao šećer na kraju, Piqueovu pljuvačku. Momci se nisu baš ponijeli "kraljevski", a samo sat vremena prije bili su na prijemu kod kralja. Tad vjerojatno i s dosta manje promila u krvi.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • HRVATICA_3 14.07.2010.

    Teška seljačina.

  • dusansk 14.07.2010.

    A da nije bila žvaka ???

  • konjko 14.07.2010.

    Sramota.... a neki jos govore kralj,najjaci je i slicno.... on je samo smece od covjeka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare