To je to što me zanima!

Dejan Lovren od sljedeće bi sezone trebao biti u Liverpoolu

Brendan Rodgers za sljedeću sezonu želi dovesti nekoliko pojačanja kako bi opet pokušao osvojiti Premiership, a jedan od igrača koje namjerava dovesti je Lovren
Vidi originalni članak

Dejan Lovren početkom ove sezone iz Lyona je prešao u Southampton, a već u debitantskoj sezoni oduševio je navijače, stručnjake i medije. Odličnim igrama zaslužio je velike pohvale, a u brojnim izborima izabran je u idealnu momčad Premiershipa.

S toga ne treba čuditi da je na sebe navukao interes brojnih klubova, a prvo se javio Manchester United. No, prema posljednjim informacijama s Otoka, u utrku za hrvatskog braniča uključio se i Liverpool. Brendan Rodgers želi nadograditi momčad kako bi sljedeće sezone ponovno konkurirao za naslov prvaka, a pojačanja u obrani su mu nužna. Stoga u Lovrenu vidi idealno rješenje, a s njim iz Southamptona želi povući i veznjaka Adama Lallanu. Za njih dvojicu, pišu engleski mediji, spreman je ponuditi oko 50 milijuna eura.

Spomenimo i da je prema pojedinim izvorima Lovrenov odlazak gotova stvar te da se hrvatski branič nakon Svjetskog prvenstva više neće ni vraćati u Southampton.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Scouser96 18.05.2014.

    Lovren i Lallana bi bila dobra pojačanja

  • kecman7 18.05.2014.

    Volio bi nakon dugo vremena vidjeti Hrvata u Liverpoolu, Liverpool pamti još Bišćana i njegove dobre igre, mislim da bi i Lovren postao miljenik Kopa

  • DALMATINACSAN 18.05.2014.

    Znači ide u najveći engleski klub?

Komentiraj...
Vidi sve komentare