To je to što me zanima!

Lovren: Novi stadion ili lopate u ruke i iskopajte nešto drugo!

Vratila su mi se lijepa sjećanja, neke uspomene s ovog stadiona. Ali vrijeme je da nam se izgradi ljepši. Ako ne to, onda neka uzmu lopate u ruke i iskopaju si nešto drugo, poručio je branič
Vidi originalni članak

Dejan Lovren sinoć je bio u posebnoj euforiji. Hrvatski stoper nije skrivao zadovoljstvo nakon pobjede Hrvatske nad Španjolskom 3-2, a u svojim izjavama nije štedio apsolutno nikoga.

- Nekulturni su i na terenu, nisu pokazali fair play pa im se vratilo. Mi smo izgubili tamo 6-0, ali smo bili fer. Moram pohvaliti Moratu jer nam je jedini čestitao. Ovo nigdje nisam doživio i drago mi je da su mislili da su veći od nas, a mi smo im dokazali suprotno, rekao je Lovren novinarima nakon utakmice.

Međutim, nije se Lovren zadržao samo na Španjolcima nego je iskoristio pravu priliku da pošalje važnu i jasnu poruku o nacionalnom stadionu

- Vratila su mi se lijepa sjećanja, neke uspomene s ovog stadiona. Ali vrijeme je da nam se izgradi ljepši. Ako ne to, onda neka uzmu lopate u ruke i iskopaju si nešto drugo - rekao je Lovren.

Nacionalni stadion je pitanje koje zaokuplja veliku pažnju, posebno nakon uspjeha Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Intenzivno je njegovu izgradnju najavljivao u srpnju i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, ali do sada je ostalo sve samo na riječima.

Izgradnju stadiona reprezentacije podržava izbornik Dalić, a o čitavoj je temi veliki govor održao i uoči finalne utakmice s Francuskom u Rusiji. Prema Lovrenovim izjavama, izbornik nije sam u tome. Očigledno je da i reprezentativci smatraju da su zaslužili svoj dom.

Međutim, ne slažu se svi s time, puno je i protivnika ideje izgradnje nacionalnog stadiona i pitanje je hoće li se čitava priča sada ponovno ozbiljno zakotrljati. Ali i što će na kraju od svega uopće biti... 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 147

  • punemaksimirsketribine 17.11.2018.

    Lovrenu je prijatelj napunio ženu

  • nijetebriga 16.11.2018.

    Na balkanu se puno prica kad je dan dug a ljeti su dani duzi znaju to i Bandic i Suker..Suker je sve i svasta obecavao prije nego je dosao za predsjednika HNS-a i kad je dosao, a od svega je ispunio jedno veliko nista..Od kamena temeljca nema ni kamencica a ne kamena.. Dok reprezentacija ne dobije kamp i stadion(nacionalni) svaka utakmica bi se trebala igrati na Rujevici .. na ruglu od Maksimira nek igra Dinamo ..

  • realan5 16.11.2018.

    Nacionalni stadion ne treba raditi nego srusiti i izgraditi novi maksimir napraviti novu kantridu u osijeku se radi i obnoviti poljud i reprezentaciju vratiti na sve krajeve hrvatske to bi jedino bilo ispravno

Komentiraj...
Vidi sve komentare