To je to što me zanima!

'Dejt, totalna romantika, a on malo-malo pa otrči iza grma'

Najprije otišli na plažu i tamo nešto usput pojeli, poslije ćemo na večeru. I sjedimo mi na plaži, zalazak sunca, polako se upoznajemo. Sve kao neka totalna romantika...
Vidi originalni članak

Prije nekoliko tjedana kanadska tenisačica Eugenie Bouchard (26) svojim je  fanovima ponudila aukciju: 'Biraj na koji ćeš turnir sa mnom. Sjediš s mojim timom u loži, ideš sa mnom na večeru, dobiješ moj potpisani reket'.

Sve je bilo u svrhu humanitarne akcije #AllInChallenge čija je svrha osigurati hranu djeci i svima onima kojima je to, tijekom pandemije korona virusa, najpotrebnije.

Početni iznos bio je 2.500 dolara, a narastao je do pošteno širokogrudnih 85 tisuća koliko je iznosila 37. i završna i ponuda. 'Ljudi, vi ste čudesni. Zahvalna sam svima. Ne mogu dočekati da upoznam pobjednika', rekla je Kanađanka.

Tko god je iskrcao 85 tisuća dolara morat će sačekati da se teniska sezona opet zahukta i vrati u normalu da bi mogao na večeru s Genie Bouchard.

U međuvremenu tenisačica je bila na online 'dejtu' sa poduzetnikom Bobom Meneryjem koji je to platio 40.000 dolara pa ju ispitivao o njenim prošlim romantičnim, strasnim i malo drukčijim izlascima s gospodom.

- Najgori 'dejt' ikad definitivno je bio sa jednim zgodnim dečkom koji je sve dobro isplanirao, ali ispala je očajna katastrofa - pričala je Bouchard.

- Došao je po mene popodne pa smo najprije otišli na plažu i tamo nešto usput pojeli jer poslije ćemo na večeru. I sjedimo mi na plaži, zalazak sunca, polako se upoznajemo... Sve kao neka totalna romantika.

Ali majstoru je to 'usput pojeli' sjelo katastrofalno.

- Otrovao se hranom. Na prvu je pokušao sakriti i ništa nije govorio, ali sve je bilo jasno kad je svakih 20 minuta bježao i svaki put kad se vratio bio sve zeleniji u licu.

Čovjek je junački dao sve od sebe, al' nije išlo.

- Plaža i romantika, a frajer povraća i ima proljev pa malo-malo trči iza grma ili u wc! Kad je već jedva hodao shvatio je da se mora 'predati' pa predložio da ipak preskočimo večeru i sve odgodimo za neki drugi put - sjetila se Genie Bouchard svog najgoreg 'dejta' ikad.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Exterminator 27.05.2020.

    Nije to ništa ...da vidiš kad te uhvati trčkalica na šoping mallu poslije brze hrane a wc nigdje ? Ili na avionu a ono red pred šakretom 10 m ( ono 2 m između ) a ti trpi , za izludit ....vani barem možeš potražit grmlje

  • edenhaz 27.05.2020.

    Tko bi platio da izađe s ovom bedevijom ladičarkom je lud.

  • Mthesecond 27.05.2020.

    Gledam je I mislim se kako bi ona trebala platiti meni za dejt,ponuditi odredjenu cifru,a ne ja za nju..Haha.."Pristojna" cura ali nist posebno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare