To je to što me zanima!

Del Bosque: Pobjedu smo zaslužili iako nismo blistali

Imali smo naše prilike i jednu smo iskoristili. Zbog toga moramo biti sretni. Moramo pripisati zasluge i Paragvaju, igrali su odlično, rekao je D. Bosque
Vidi originalni članak

Realno je Vicente del Bosque, izbornik španjolske nogometne reprezentacije, priznao u izjavi nakon utakmice da niti u petoj utakmici Svjetskog prvenstva njegova momčad nije igrala dobro. "Furija" je svejedno pobijedila Paragvaj 1-0 u četvrtfinalnom dvoboju u Johannesburgu.
- Generalno nismo igrali dobro, ali vidio sam i dobrih stvari. Moramo pripisati zasluge i Paragvajcima, koji su igrali odlično – rekao je izbornik istaknuvši:
- Imali smo naše prilike i jednu smo iskoristili. Moramo zbog toga biti sretni.
Na upit u španjolskom suparniku u polufinalu, reprezentaciji Njemačke, nekadašnji je trofejni trener madridskog Reala kazao:
- Njemačka je u ovom trenutku najbolja reprezentacija u Južnoj Africi. Mogu samo obećati da ćemo u tom dvoboju ostaviti kosti na terenu - završio je Del Bosque koji će se kao i dosad uzdati u golgetersku raspoloženost Davida Ville.
Naime, Barcelonin napadač je golom protiv Paragvaja zauzeo prvo mjesto najboljih strijelaca SP-a s pet golova. Villa će imati priliku postati najboljim strijelcem Španjolske u povijesti već u sljedećem susretu s Njemačkom. Raul Gonzalez drži rekord s 44 gola, samo jedan više od bivšeg igrača Valencije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kurcoslav 03.07.2010.

    Ne igraju dobro, a u polufinalu su. Ako se ne poboljšaju protiv Njemaca, popušit će

  • the.king 03.07.2010.

    Nemaju šanse pored ovakve Njemačke,jedino ako Paul kaže drugačije.

  • tužni šokac 03.07.2010.

    ovakom igrom ništa od naslova ja sam za njemce

Komentiraj...
Vidi sve komentare