To je to što me zanima!

Del Bosque: Poraz Barce je upozorenje za Španjolsku

Izbornik Španjolske reprezentacije Vicente del Bosque ne boji se uloge favorita na SP-u 2010. iako su mu ozlijeđeni Torres, Fabregas, Iniesta...
Vidi originalni članak

Nogometaše Španjolske, aktualne europske prvake, mnogi smatraju i svrstavaju u najuži krug favorita na skorašnjem Svjetskom prvenstvu koje 11. lipnja započinje u Južnoafričkoj Republici. Španjolska i Brazil su po mnogima favoriti natjecanja na jugu Afrike, no tenzije oko svoje reprezentacije smiruje izbornik Vicente del Bosque.
- Ovaj poraz Barcelone od Intera je idealno upozorenje za nas. Dakle, možete vrlo lako ostati praznih ruku u utakmici gdje potpuno dominirate. Ne smijemo se uljuljkati i misliti da će svaka pobjeda doći sama od sebe - rekao je Del Bosque.
Španjolska se nalazi u relativno laganoj skupini H na Svjetskom prvenstvu. Suparnici su im Švicarska, Čile i Honduras.
Isto tako, Španjolska trenutačno ima velikih problema s ozlijeđenim igračima. Ozljede muče Fernanda Torresa, Cesca Fabregasa i Andresa Iniestu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_35025 30.04.2010.

    To je strašno kolko su oni dobra momčad,jer sve,ali baš sve ostale reprezentacije na svijetu nebi mogle zamisliti svoju momčad bez takva tri igrača... ali u Španjolskoj su tu Jesus Navas,Xabi Alonso i ostali koji uvjek mogu uskočit! Makar će sva trojica igrača gore navedena(Fabregas,Iniesta,Torres) igrati na Svjetskom prema zadnjim izjavama njihovim lječnika,samo ako se Bosque usudi pozvati igrace koji su ozljedeni 1-2 mjeseca pa nisu u Big zna kakvoj formi!

  • vlaka 30.04.2010.

    Iniesta je falija jako u sredini protiv Intera u obe utaknice, puno bi značilo njegovo igranje možda i prolazak jer znamo što su on Xavi i Messi u trokutu.

  • Carme 30.04.2010.

    Dobro kaže Del Bosque, moglo bi im se desit kao i Barceloni ako nalete na nekog tko će se zatvoriti i disciplinirano braniti jer Barcelona i Španjolska igraju isto. Ali to je najbolja taktika protiv takvih ekipa, ako ćeš se nadigravati mogao bi popiti tri komada dok se okreneš i onda ćao đaci... S druge strane, bilo bi mi drago da Španjolci ponesu trofej kući!

Komentiraj...
Vidi sve komentare