To je to što me zanima!

Del Bosque: Ronaldo je jedan jedini, on je najveća prijetnja

U intervjuju za španjolski radio izbornik 'furije' priznao je da će duel polufinala protiv Portugala biti izazov za njegov sastav. Najviše se Del Bosque pribojava Ronalda
Vidi originalni članak

Pred "pirinejski" dvoboj u polufinalu Eura izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente Del Bosque očekivano najviše razmišlja kako zaustaviti kapetana Portugala Cristiana Ronalda.

Za radio-postaju Onda Cero Del Bosque je izrazio svoja očekivanja od utakmice sa susjedima u borbi za finale Europskog prvenstva.

- Portugal ima vrlo čvrste i snažne igrače u obrani, a posebno su opasni bočni braniči koji se često ubacuju u napadačke akcije. Njima nije potrebno puno da bi bili opasni. Jednostavno mogu igrati na kontranapade i slati duge lopta na Ronalda. Jasno je da se radi o jedinstvenom nogometašu, nitko nije kao Cristiano. Moramo ga visoko markirati, ne dopustiti mu da prima loptu i igra, a moji igrači će si morati međusobno pomagati kako bi mu u slučaju da uzme loptu što prije istu oduzeli. Ne smijemo mu ostaviti ni malo prostora za igru – ocijenio je španjolski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Kikach86 26.06.2012.

    Ma čovjek je dobar, ne možeš reći. Vrhunski igra. Jedino me živcira to što se, kad mu nešto nije po volji, prenemaže do besvijesti ko neka baba. Tak da mi nije nešto naročito simpa.

  • Coentrao_1 26.06.2012.

    To ce biti odlicna utakmica,volio bi da Portugal prođe. :)

  • MiMi31 25.06.2012.

    Messi je najbolji, dobar je i Ronaldo,al ne kao Messi, a nece Portugal lahko protiv Spanije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare