To je to što me zanima!

Del Bosque: 'Zlatna lopta'? Ne volim je, ali sam za Lea Messija

Izbornik španjolske reprezentacije Vicente Del Bosque ne drži previše do nagrade koju Svjetska nogometna federacija (Fifa) dodjeljuje za najboljeg igrača na svijetu...
Vidi originalni članak

Strateg europskih i svjetskih prvaka osvrnuo se na polemike oko toga tko bi trebao biti glavni kandidat za nagradu Ballon d'Or za 2012. godinu.

- Messi ili Cristiano Ronaldo? Preferiram Messija zbog njegovog stila igre koji je više ulični, haklerski nogomet – izjavio je Del Bosque, te potom dao svoje viđenje vrijednosti spomenute nagrade.

- Ne volim baš Ballon d'Or. To je čisti marketing. Naši dečki su dobri igrači i pristojni ljudi. Ukoliko bi mi ipak odlučili uručiti nagradu za trenera godine, prihvatio bih je isključivo da ne naljutim Fifu- poručio je španjolski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • ibracadabra09 12.07.2012.

    Kada ovo kaze izbornik najjace repke sve je jasno kome ide ta lopta, a svi znamo nadam se da najboljeg biraju izbornici , kapetani i novinari a tu Messi daleko najbolje kotira :)

  • Matek017 11.07.2012.

    Leo MESSI!!!!!!

  • Folirant 11.07.2012.

    messi nije zasluzio da dobije, po meni je ronaldo ( ne favoriziram ga ) zato jer je osvojio prvenstvo a mislim da je to jaci trofej od kupa kralja kojeg je messi osvojio s barcom... i ako je messi zabio vise golova ali boli me kurac po meni je ronaldo zasluzio vise loptu i . Al ko sam ja da se mene pita ?. Niko .... ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare