To je to što me zanima!

Del Piero je i u 34. godini kralj slobodnih udaraca

“Starci” Del Piero i Nedved bili su najbolji i protiv Zenita, a najbolji igrač Manchestera, Cristiano Ronaldo, se vratio na terene nakon ozljede
Vidi originalni članak

Kad je Vječeslav Malafejev vidio kakva bomba leti u njegov lijevi gornji kut, već je bilo kasno. Del Pierov udarac više nije mogao braniti, a 34-godišnji kapetan Juventusa napravio je salto od sreće. Po tko zna koji put Alessandro Del Piero donio je pobjedu Staroj dami u situaciji u kojoj su bili sasvim nadigrani. Zenit je bio bolji, ali...
- U zadnji čas vidio sam da je Malafejev napravio korak-dva udesno. Odlučio sam opaliti i pogodio - rekao je Juveov junak i dodao:
- Napravio sam salto od sreće. Pa kako ne bih nakon svega što smo prošli u zadnje dvije godine?!
I Juventusov trener Claudio Ranieri priznao je da su Rusi dominirali.
- Bila je to taktički vrlo zahtjevna utakmica jer Zenit je trenutačno fizički u puno boljem stanju. Osim toga, igraju s pet veznih igrača, od kojih su trojica izrazito ofenzivni: Aršavin, Denisov i Danny. Teško im je parirati. Na sreću, uspjeli smo - rekao je trener Stare dame.
Iduću utakmicu Juve igra u gostima kod BATE Borisova, a Real Madrid gostuje u St. Peterburgu.



RONALDO SE VRATIO NA VRIJEME ZA CHELSEA

Villarreal je odnio bod s Old Trafforda, ali za navijače europskog prvaka najvažnije se ipak dogodilo, i to u 62. minuti. Cristiano Ronaldo vratio se nakon tri mjeseca pauze, odigrao pola sata i bit će spreman za nedjeljni derbi s Chelseajem na Stamford Bridgeu.
Očekivalo se da bi ga Old Trafford mogao dočekati zvižducima jer je ljetos otvoreno govorio da želi u Real Madrid. Ali ništa od zvižduka. Pozdravili su ga ovacijama.
- Jedino to je zaslužio za trud i sve što je učinio u crvenom dresu - rekao je Alex Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nogometas05 18.09.2008.

    A Juventus je kao neka velika momčad???Nekad bila uz veliku pomoć sudaca!

  • user_24519 18.09.2008.

    nogometas molim te prestani srat protiv juventusa..taj nadimak ti ne daje pravo..=(..samo najveće momčadi pobjeđuju i kad ne igraju dobro..

  • nogometas05 18.09.2008.

    Juve je trebao popusiti-ukrompirali su gol nakon sumnjivog faula..a na drugoj strani sta sudac nije sudio kao slobodan udarac je smijesno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare