To je to što me zanima!

Delač odlazi iz Chelseaja i šalje poruku Letici: Ma, idi čovječe...

Ugovor sa Chelseajem mi istječe ovoga ljeta, pa ću vrlo brzo pronaći novu destinaciju i potpisati predugovor kako bih se već prvoga dana priključio pripremama novoga kluba, rekao je Matej Delač
Vidi originalni članak

Matej Delač (25), igrač s najduljim stažem u Chelseaju, nakon osam godina napustit će londonski klub.

Za plave je odigrao samo jedno poluvrijeme prijateljske utakmice s Olimpijom u Ljubljani, cijelo je vrijeme na posudbama i sad mu ističe ugovor.

Novo mu je odredište Danska! I to Horsens, koji se na stranicama kluba pohvalio da je Delač već ondje, trenira i trebao bi potpisati ugovor.

- Ugovor sa Chelseajem mi istječe ovoga ljeta, pa ću vrlo brzo pronaći novu destinaciju i potpisati predugovor kako bih se već prvoga dana priključio pripremama novoga kluba. Ima raznih upita, vidjet ćemo kako će se sve rasplesti - rekao je za Goal Delač.

On je iskusio što to znači iz HNL-a prijeći u ponajveći svjetski klub. Ono što se sada smiješi Karlu Letici.

- Ma nije to bila niti cijela utakmica, ali sam uspio pogledati nešto malo utakmice Dinama i Hajduka, tako se upoznao s njim. U svakom slučaju vidi se kako je Letica talentiran vratar, ima veliko samopouzdanje, a kako nisam pogledao cijeli derbi, ne mogu ni donositi neke ozbiljnije sudove. No, prema onome što vidim i čitam, pa i prema interesu Reala , jasno je kako je riječ o velikoj vratarskoj perspektivi.

Koje su prednosti i mane u slučaju kada tako mlad vratar odlazi u velik klub? Vi ste to svojedobno doživjeli transferom u Chelsea.

- Velike klubove nije briga za godine, na takvim razinama nitko vas ne pita jeste li mladi ili niste. I jeste li uopće spremni ili ne. Baš nikoga ne zanima vaša dob, već samo jeste li na visokoj razini. Vratarska je pozicija još specifična, tu vam i treba određeno iskustvo. Ali, ako Letica doista ima ponudu Reala - on nema što čekati! To nije bilo kakva ponuda, a nikome odlaskom u Real Madrid ne bude - loše.

Što je Matej Delač savjetovao Letici, što bi mijenjao u karijeri i koje su prednosti ako mladi golman ode u veliki klub, pročitajte u cijelom intervjuu na Goalu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • dudlac111 15.03.2018.

    Dinamovci na aparatima,ako on vrijedi 250000 eura livakovic vrijedi 43 kune

  • nikluk20 14.03.2018.

    propali golman

  • fran1985 14.03.2018.

    Taj hajduk samo golmane prodaje:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare