Obavijesti

Sport

Komentari 45

Delač odlazi iz Chelseaja i šalje poruku Letici: Ma, idi čovječe...

Delač odlazi iz Chelseaja i šalje poruku Letici: Ma, idi čovječe...
1

Ugovor sa Chelseajem mi istječe ovoga ljeta, pa ću vrlo brzo pronaći novu destinaciju i potpisati predugovor kako bih se već prvoga dana priključio pripremama novoga kluba, rekao je Matej Delač

VIDEO

Matej Delač (25), igrač s najduljim stažem u Chelseaju, nakon osam godina napustit će londonski klub.

Za plave je odigrao samo jedno poluvrijeme prijateljske utakmice s Olimpijom u Ljubljani, cijelo je vrijeme na posudbama i sad mu ističe ugovor.

Novo mu je odredište Danska! I to Horsens, koji se na stranicama kluba pohvalio da je Delač već ondje, trenira i trebao bi potpisati ugovor.

- Ugovor sa Chelseajem mi istječe ovoga ljeta, pa ću vrlo brzo pronaći novu destinaciju i potpisati predugovor kako bih se već prvoga dana priključio pripremama novoga kluba. Ima raznih upita, vidjet ćemo kako će se sve rasplesti - rekao je za Goal Delač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

On je iskusio što to znači iz HNL-a prijeći u ponajveći svjetski klub. Ono što se sada smiješi Karlu Letici.

- Ma nije to bila niti cijela utakmica, ali sam uspio pogledati nešto malo utakmice Dinama i Hajduka, tako se upoznao s njim. U svakom slučaju vidi se kako je Letica talentiran vratar, ima veliko samopouzdanje, a kako nisam pogledao cijeli derbi, ne mogu ni donositi neke ozbiljnije sudove. No, prema onome što vidim i čitam, pa i prema interesu Reala , jasno je kako je riječ o velikoj vratarskoj perspektivi.

Koje su prednosti i mane u slučaju kada tako mlad vratar odlazi u velik klub? Vi ste to svojedobno doživjeli transferom u Chelsea.

- Velike klubove nije briga za godine, na takvim razinama nitko vas ne pita jeste li mladi ili niste. I jeste li uopće spremni ili ne. Baš nikoga ne zanima vaša dob, već samo jeste li na visokoj razini. Vratarska je pozicija još specifična, tu vam i treba određeno iskustvo. Ali, ako Letica doista ima ponudu Reala - on nema što čekati! To nije bilo kakva ponuda, a nikome odlaskom u Real Madrid ne bude - loše.

Što je Matej Delač savjetovao Letici, što bi mijenjao u karijeri i koje su prednosti ako mladi golman ode u veliki klub, pročitajte u cijelom intervjuu na Goalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener