To je to što me zanima!

Naši navijači krenuli u Srbiju, otkupljuju karte od Francuza

Oko 1500 hrvatskih navijača krenulo je za Beograd. Kako doznajemo Delije i Grobari navodno prijete da će ih se udružiti i zajednički napasti oko Arene
Vidi originalni članak

Do polufinalne utakmice između Hrvatske i Srbije na Euru ostalo je još malo, a navijači se u velikom broju spremaju za Beograd. 

Prema nekim informacijama iz Zagreba kreće nekoliko autobusa s hrvatskim navijačima, a iz izvora bliskom navijačima doznajemo da su dobili prijetnje da se po dolasku u grad navijačke skupine Delije i Grobari, navodno, planiraju udružiti i zajednički ih napasti. Napad dviju skupina navodno se planira u blizini beogradske Arene te na benzinskim crpkama u okolici grada.

Prema procjenama u glavnom gradu Srbije očekuje se oko 1500 hrvatskih navijača, a zanimljivo je da za ulazak u zemlju neće biti potrebna ulaznica već samo putovnica. Ulaznice više nije moguće kupiti jer ih nema, no navijači se snalaze tako da otkupljuju karte od francuskih navijača koji su očekivali polufinale.

- Dogovoreno je da za utakmicu Hrvatska i Srbija kapacitet dvorane bude 14.800 mjesta. Dogovorom dvaju Saveza odlučeno je da organiziranog dolaska navijača iz Hrvatske neće biti. Inače, da imamo dvoranu koja može primiti 30 000 ljudi, bila bi premala koliko je zanimanje za ovu utakmicu - rekao je Božidar Đurković, glavni tajnik Srpskoga rukometnog saveza, prenosi Večernji list.

Zbog dolaska Bad Blue Boysa srpska policija će legitimirati sve sumnjive ljude oko Arene, piše Blic.rs.

Tisuće policajaca uz četiri hrvatska neće dopuštati unošenje bilo kakvih zastava osim s nacionalnim obilježjima kao i nošenje majica i transparenata koji vrijeđaju na nacionalnoj osnovi. Da se ništa neće prepustiti slučaju govori da će tužitelj i sudac biti u samoj Areni kako bi mogli na licu mjesta procesuirati sve one koji narušavaju javni red i mir. 

Iz srpske policije savjetuju hrvatskim navijačima da se na granici prijave kako bi dobili pratnju do Beograda. Za hrvatske navijače bit će poseban dio parkinga, a zatvaranje ulica nije planirano.

TBF danas nastupa u beogradskom Domu omladine

'Pripremite svoje oči, uši, glasne žice, plesne cipelice i širok osmijeh jer TBF i „Pistaccio metallic“ spektakl konačno stižu u Beograd!'

Riječi su to kojima je na Facebooku najavljen dolazak popularne hrvatske glazbene šestorke iz Splita u Beograd. TBF u Domu omladine nastupa u petak u 21 sat. S obzirom na razvoj navijačke situacije na Europskom rukometnom prvenstvu TBF-ovce bi mogao biti priređen vatreni doček. Ipak, njihova publika ipak nema veze s navijačkim, ili bolje reći, huliganskim pukom koji je priredio neugodan doček Hrvatima u Novom Sadu.

Idi na 24sata

Komentari 186

  • Pirja 27.01.2012.

    http://www.vecernji.hr/slika-640x348/vijesti/hrvatski-srbijanski-navijaci-zajedno-odlazili-utakmicu-slika-290285

  • SlobodanZebic 27.01.2012.

    e znate sta ja sam bio u Zagrebu pre par dana i mogu vam reci super mi je bilo,a ovo za incidente to su debili klinci od 15 godina ne znaju ni dupe obrisati.Zato lepo veceras super navijanje i jednih i drugih

  • Horned Reaper 27.01.2012.

    opet će dvije države osramotiti 100 tinjak huligana koji će se potuč

Komentiraj...
Vidi sve komentare