To je to što me zanima!

Demantirali ulicu: Jarun otkinuo Rudešu bodove u borbi za 1.HNL

Momčad Ivice Landeke u 28. kolu je kao gost kiksala (1-1) na terenu NK Kustošije protiv susjeda Jaruna i tako napravila značajni posrtaj, iako su ulicama kružile priče kako će Jarun ići 'smanjenim intenzitetom'
Vidi originalni članak

U sjeni fotofiniša HT Prve lige, velika borba odvija se u Drugoj HNL! Rudeš i Varaždin potencijalni su prvoligaši od sljedeće sezone, no u ovom trenutku hrvatskoj eliti su bliži Varaždinci.

Momčad Ivice Landeke u 28. kolu je kao gost kiksala (1-1) na terenu NK Kustošije protiv susjeda Jaruna i tako napravila značajni posrtaj, iako su ulicama kružile priče kako će Jarun ići 'smanjenim intenzitetom' protiv zagrebačkog susjeda koji se bori za Prvu HNL.

Rudešane je u vodstvo doveo Jakov Bašić, brat povremenog hrvatskog reprezentativca Tome Bašića, u 13. minuti, a konačan rezultat, ispostavilo se, postavio je Gabriel Groznica u 54. 

Remijem se Rudeš približio vrhu na bod zaostatka, no Varaždinci u ovom trenutku igraju protiv pretposljednjih Sesveta. U slučaju pobjede, Varaždin bi slavljem u sljedećem kolu protiv Dugopolja (kod kuće) mogao proslaviti naslov prvaka, odnosno promociju među hrvatske prvoligaše.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Pra&vica 14.05.2022.

    Svi klubovi iz ovog dijela Hrvatske iz utakmice u utakmicu pokazuju svoje sportsko postenje, ALI BADAVA !!!...po njima se konstantno pljuje...ali zato se sad javno trenera Sibenika, po svim javnim medijima doslovno tjera na "nadljudski" angazman da - napravi cudo....i nikome nista...to je sad najednom prihvatljivi obrazac ponasanja.

  • TheKop10 13.05.2022.

    Jarunu svaka čast! Ali i bez toga dobivamo sve do kraja! Ovako će prednost biti još veća.

  • kicovz 13.05.2022.

    bravo jarun, iskreno sam mislio da će ih pustiti,ali hvala bogu su pokazali sportski fer play. bravo moj varaždin

Komentiraj...
Vidi sve komentare