To je to što me zanima!

Demoni postrojili nogometaše Istre nakon poraza od Šibenika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Navijači pulskog prvoligaša nakon visokog poraza od Šibenika pozvali su igrače na 'razgovor' pred stadionom Aldo Drosina. Bijes su zasad izrazili samo verbalno...
Vidi originalni članak

Nezadovoljni porazom, igrom, ali prije svega pristupom navijači Istre, Demoni, pozvali su nogometaše pulskog prvoligaša na 'razgovor'. Demoni su se u pratnji policije nakon visokog poraza Istre od Šibenika (1-4) okupili pred stadionom Aldo Drosina. Bijesni navijači prozivali su upravu, zvali trenera Vulića da im se obrati te natjerali igrače da ih saslušaju.

Nekoliko desetina njih tražilo je da im objasne zašto se ne trude, tražili su od trenera Vulića da ih potjera i da priliku mlađima. Zahtjevali su objašnjenje dovođenja starih i po njima isluženih igrača. Prvi se pred navijače ohrabrio doći Vulić koji ih je saslušao i objasnio da još ništa nije izgubljeno iako je Istra predzadnja. 

Nakon njega postrojili su se i svi igrači na čelu s kapetanom Pauletićem i iskusnim Šehićem, te Jurićem koji je ušao i u raspravu s navijačima. Uz glasno astikuliranje svojih želja i prigovora te povremeno vrijeđanje igrača 'razgovor' je ipak mirno priveden kraju.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Giljotina_1 14.03.2011.

    Pazi ovo: snimio i obradio SAFET OMEROVIĆ-BASSO, pa nisam ni mislio da je neki hrvat..... E Pula, pula.......

  • user_68702 13.03.2011.

    na ovaj način samo odmažu

  • zorro_1 13.03.2011.

    mirnimrav je rekao sve! a jos da mi navijac postrojava ekipu. najbolje mi je kada u splitu igraci imaju strah od navijaca, el stupidoooooo gonzales! velkam tu kosorlandia!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare