To je to što me zanima!

Denilson: Poznajem Dudua, on nije nikakav 'padavičar'

Još se uvijek ne stišavaju odjeci kontroverznog penala koji je dosuđen u korist Arsenala nakon pada Eduarda uzvratnoj utakmici protiv Celtica
Vidi originalni članak

Eduardo je u 27. minuti utakmice odigrane u utorak pao u kaznenom prostoru Celtica simulirajući kontakt s golmanom Arturom Borucom, nakon čega je sudac Mejuto Gonzalez pokazao na bijelu točku. Ta je situacija dobila i nastavak priče o kojoj će se očitovati Europska nogometna federacija (Uefa) nakon otvorenog disciplinskog postupka koji bi mogao, dokaže li se njegova krivnja, Eduarda udaljiti s dvije utakmice Lige prvaka (protiv Standarda u Liegeu 16. rujna, te protiv Olympiacosa na Emiratesu 29. rujna). Nizu onih koji su stali u obranu hrvatskog reprezentativca pridružio se i vezni igrač Arsenala Brazilac Denilson.
- Još uvijek vjerujem da je bio penal. Vrlo dobro poznajem Eduarda i znam da je pošten igrač, a ne "padavičar" koji se dovodi u kontroverzne situacije sa sucima utakmice. Jednako tako mogu shvatiti igrače Celtica i njihovu reakciju, no nitko ne bi smio sumnjati da je Arsenal bio bolja momčad tijekom 180 minuta - kazao je Denilson.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ubojica mekog srca 28.08.2009.

    Ako UEFA kazni Dudua onda bi Ronalda trebalo izbacit iz nogometa.A Inzaghi nije samo običan padavičar on je padavičar koji zna zabit gol imate mnogih \"padavičara\" koji ne znaju zabit gol a mnogi od njih igraju u hnl-u.Ako kazne Eduarda cijela se Hrvatska sportska javnost treba dić na noge.Nek se HNS tuži ili tako nešto treba poduzet.DUDU UZ TEBE SMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • KD666 28.08.2009.

    a kako zbog simuliranja nitko prije nije bio suspendiran sad kad je Hrvat u pitanju odmah istraga. yebem im mamu lopovsku

  • milangirl86 28.08.2009.

    fuck off više i sa tim Duduom,pa je.. te!!!! Penal nije bio i gotovo!! Šta imam ja od toga??!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare