To je to što me zanima!

Dennis Rodman: Trenirat ću košarkaše Sjeverne Koreje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši košarkaš Chicago Bullsa dobio je poziv koji se ne odbija. Preuzet će tamošnju košarkašku reprezentaciju koju će pripremati za Olimpijske igre 2016. godine...
Vidi originalni članak

Neki misle da se šalim, ali ja mislim ozbiljno. Sljedeći tjedan opet putujem u Sjevernu Koreju k prijatelju Kim Jong-unu, kazao je Dennis Rodman (52).

Bivši košarkaš Chicago Bullsa dobio je poziv koji se ne odbija. Preuzet će tamošnju košarkašku reprezentaciju koju će pripremati za Olimpijske igre 2016.

- Zabavljat ću se i malo trenirati lokalne košarkaše. Čak planiram dovesti i neke od najboljih igrača koji su igrali u NBA-u - rekao je kontroverzni Rodman.

Prva provjera bit će za rođendan diktatora Kim Jong-una, a utakmica će biti odigrana u Pyongyangu.

- Vjerujem da će ovi moji potezi još više pridonijeti zatopljenju američko-korejskih odnosa - zaključio je Rodman uoči puta u najizoliraniju državu na planetu.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • limex1989 15.12.2013.

    Sjeverna Koreja je 2006. na SP u nogometu igrala tri utakmice u skupini i izgubila sve tri...kad su se vratili sa SP-a i igraci i trener i fizioterapeuti i sva ekipa koja je isla uopce tamo su morali ici u radni logor jer su osramotili drzavu...ne gine ni rodmanu takvo nesto

  • diba_1 15.12.2013.

    da ti ne završiš kao teteak??tetak je mislio da se mjesto na kojem je bio ne odbija, pa tetka osta udovica.

  • ZOKIS 15.12.2013.

    Izgleda da je Rodmanu jako prigustilo kad se ovako prodaje Kim Jong-unu, uskoro bi se moglo desiti da pukne "prijateljstvo" i da nam Rodman završi pred zidom kao špijun i narodni neprijatelj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare