To je to što me zanima!

Deportivo i Rayo su remizirali, Stipe Pletikosa ostao na klupi

Bivši hrvatski reprezentativac Stipe Pletikosa vratio se iz mirovine da bi igrao za Deportivo. Ovu utakmicu nije dobio priliku zaigrati, ali je bio na klupi za rezerve
Vidi originalni članak

U posljednjem susretu 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva Deportivo i Rayo Vallecano su igrali 2-2 (1-2).

Gosti iz Madrida dva su puta vodili preko Mikua (8) i Jozabeda (23), a bod domaćima su spasili Lucas (19) i Faycal Fajr (46).

Bivši vratar hrvatske reprezentacije Stipe Pletikosa prosjedio je čitavu utakmicu na klupi Deportiva koji je deveti na ljestvici sa 30 bodova, dok je Rayo Vallecano i dalje u zoni ispadanja, 18. sa 20 bodova.

Na vrhu je Barcelona sa 51 bodom i utakmicom manje, tri boda manje ima drugi Atletico, a četiri manje treći Real Madrid.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • BOGOLJUB ATEJISTA 02.02.2016.

    Koliko minusa i uvredi na clanak o jednoj hrvatskoj legendi,kad vi napravite sto i on javite se

  • milanovic13 02.02.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lambuda001 02.02.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare