To je to što me zanima!

Derbi bez pobjednika: Inter i Juventus podijelili bodove

Gosti iz Milana poveli su golom Cruza na kraju poluvremena, a u 59. minuti gol Cambiassa je poništen. Bod Juveu donio je Camoranesi
Vidi originalni članak

Ranierijev joker s klupe Mauro Camoranesi osigurao je bod Juventusu u prvom ogledu s Interom od povratka u Serie A. Palladino je s lijeve strane nabacio, Vincenzo Iaquinta je glavom vratio na sredinu, gdje je loptu dočekao i u mrežu poslao naturalizirani Talijan Camoranesi.
A mogao je Inter puno prije riješiti utakmicu. Poveli su Milanezi u 41. minuti golom Julija Cruza. Cesar je sjajno dodao Argentincu, koji je loptu prsima primirio i lijepo zabio '1 na 1' situaciju. Interu je jedan gol i poništen. Chivu je pucao iz slobodnjaka u 59. minuti, a Buffon je odbio točno pred Estebana Cambiassa. Ovaj je zabio, ali prethodno je bio u zaleđu.
Bilo je još prigoda, i to na obje strane. Inter je imao nekoliko dobrih situacija u trenucima kada je imao 1-0, ali ni Juve nije bio bezopasan. Nakon sadržajnih i zanimljivih 90 minuta podjela bodova je ipak najrealniji ishod. Interovu veću kvalitetu Torinezi su nadoknadili borbenošću i zaslužili ovaj bod.
Zanimljivost je da je utakmica kasnila s početkom iz prilično neobičnog razloga. Naime, torinski Olimpico je smješten u centru grada, a zbog utakmice se stvorila golema gužva. Negdje u njoj je zapeo i autobus s igračima Intera i zato je došlo do kašnjenja.

JUVENTUS - INTER 1-1
Strijelci: 0-1 Cruz (41), 1-1 Camoranesi (77)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare