To je to što me zanima!

Derbi bi mogli igrati klinci, Alen Halilović (16) i Josip Bašić (16)

Ante Čačić prvoj je momčadi priključio talentiranog Alena Halilovića. Trener Hajduka odgovorio je pozivanjem Josipa Bašića, kapetana naše kadetske reprezentacije...
Vidi originalni članak

Trener Dinama Ante Čačić priključio je prvoj momčadi nadarenog Alena Halilovića (16), a Hajduk je odgovorio jednako mladim Josipom Bašićem.

Kapetana kadetske reprezentacije, koji je u pobjedi 4-1 protiv Mađarske zabio i gol, poziv je zatekao u Ludbregu. Odmah je otputovao do Slunja gdje se priključio seniorima Hajduka koji su tamo igrali kup utakmicu.

 Riječ je o mladiću rođenom 1996., igra u veznome redu, a kako trener Krstičević neće moći računati na Andrijaševića, lako je moguće da mladi Bašić debitira u subotnjem derbiju.

- I Halilović i Bašić vrhunski su talenti i budućnost hrvatskog nogometa. Najbolja su potvrda da se dobro radi - kazao je izbornik kadetske reprezentacije Ivan Gudelj.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • djenky 27.09.2012.

    momci, zivi bili pa vidjeli, naravno da ce proci sve hrvatske selekcije, ali seniori.... budite sigurni, otkrit cu vam tajnu... iz prv e ruke znam da je to plan da s kockama prodje mladje uzraste, da se sto bolje razvije, ali njegovo san je zastava Zmajeva, vjerujte mi.

  • SlavenIvankovic 27.09.2012.

    ako budu jaki u glavi i budu imali karakter obojica će bit vrhunski igrači,naravno i ozlijede ako budu zaobilazili :)

  • cvisic 27.09.2012.

    što bi bilo dobro da se to desi pa da nakantaju tovare... joj što bi se smijo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare