To je to što me zanima!

Derbi koji bi mogao odlučiti o tituli dali u ruke Bruni Mariću

Daruvarski sudac Bruno Marić bit će glavni na utakmici Rijeke i Dinama na Rujevici u utorak. Marić je sudio Rijeci protiv Dinama lani kad se sukobio s Matjažom Kekom
Vidi originalni članak

Dinamo u utorak gostuje na Rujevici u utakmici koja bi mogla odlučiti prvenstvo. Hrvatski nogometni savez objavio je kako je za tu utakmicu delegiran daruvarski sudac Bruno Marić. Pomagat će mu Borut Križarić, Goran Loparac i Mario Zebec.

Rijeka bi eventualnom pobjedom na Rujevici četiri kola prije kraja prvenstva mogla doći Dinamu na samo bod zaostatka, a Matjažu Keku, koji nije bio zadovoljan suđenjem Marka Matoca na utakmici s Lokomotivom, sad stiže sudac s kojim je imao okršaj lani i kojeg je pred kamerama zamolio da mu više ne sudi.

Dinamo je slavio protiv Rijeke u polufinalu Kupa, a Kek se obrušio na Marića jer ovaj nije svirao penal nad Tomečakom. Kasnije je Tomečak priznao da nije bilo penala.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • alooo_1 17.04.2016.

    hahahahahahahaha

  • POTPEC 17.04.2016.

    MARIĆ najkontrovezniji sudac u povjesti sudačke organizacije. Ovjekovjenčani Hajdukovac i Rječanin, ali uvjek sudi za Dinamo, i kad triba i kad netriba. A u ovoj utakmici obavezno triba.

  • piramida 17.04.2016.

    ovaj savez je bagra kakva se rjetko moze dozivjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare