To je to što me zanima!

Potop u Gradskom vrtu: Osijek utrpao četiri komada Hajduku

Veliku pobjedu ostvarili su igrači Osijeka u prvom kolu Prve HNL. Pobijedili su Hajduk 4-1 i puni samopouzdanja idu u Škotsku na uzvrat drugog pretkola Europske lige protiv Glasgow Rangersa...
Vidi originalni članak

U zadnjem susretu 1. kola Prve HNL u Osijeku su nogometaši Osijeka pobijedili Hajduk s 4-1 (2-1).  U derbiju na startu prvenstva Osječani su deklasirali Hajduk, koji je u odličnoj utakmici na Gradskom vrtu poveo, a potom primio četiri gola. 

Dvoboj je započeo spektakularno, s tri gola u prvih dvadesetak minuta. U 12. minuti Hajduk je poveo golom kapetana Zorana Nižića koji je ubačaj s kuta Gyurcsa sačekao na prvoj stativi i pogodio mrežu. U 19. minuti Osječani su izjednačili sjajnim golom Nigerijca Ezekiela Hentya koji je škaricama s desetak metara pogodio svladao golmana Hajduka Duku, a samo dvije minute kasnije ubačaj Grgića s desne strane Robert Mudražija posprema iz blizine u mrežu. 

U 58. minuti se teže ozlijedio golman Splićana Tomislav Duka, a u 64. minuti teško griješi stoper Hajduka Lopez koji u svom šesnaestercu gubi loptu i ruši Bočkaja, a s "bijele točke" Haris Hajradinović vara mladoga vratara Ljubića. U 80. minuti ozlijedio se i Nižić, a kako su sve zamjene bile već napravljene, Splićani su ostatak utakmice igrali s igračem manje. U trećoj minuti sudačke nadoknade Brazilac Guti Tomelin glavom pogađa za konačnih 4-1. 

Pred 4000 gledatelja na stadionu Gradski vrt sudio je Jović iz Zagreba. 

Strijelci: 0-1 Nižić (12), 1-1 Henty (19), 2-1 Mudražija (21), 3-1 Hajradinović (65-11m), 4-1 Tomelin (90+3)

Crveni karton: Pilj (Osi, 90+6)

Idi na 24sata

Komentari 348

  • srakar 30.07.2018.

    Hahahahahahaha, hahahahahaqhhah hahahahahaha.........

  • Šponda 30.07.2018.

    Čestitke Osjeku na zasluženoj pobjedi. Što učinio(Hajduk) si ti od života mog.. Zašto dao si mi ti.. Sami praznu bol.. RIP Oliver.. A moji Hajdukovci..pokrimo se ušima i trpimo. Nismo bolje ni zaslužili.

  • PaulRamone 30.07.2018.

    Opet krivi Šuker i Mamić? Najbolje da sada ratujete protiv Fife i Infantinija, siguran sam da i oni imaju nešto protiv Hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare