To je to što me zanima!

Dvoboj u Parku mladeži u sjeni mogućeg Mamićevog dolaska

Joe Šimunić bi mogao dobiti odmor pa bi stoperski par bio Jozo Šimunović - Luka Capan. Dvojac zajedno ima godina jedva nešto više od veterana Šimunića (36)
Vidi originalni članak

Danas se igraju preostale tri utakmice 31. kola HNL-a, a derbi u Parku mladeži

Split dočekuje Dinamo, a utakmica je pomalo ostala u drugom planu zbog Zdravka Mamića. Nakon incidenta na PoljuduPrekršajni sud zabranio je izvršnom predsjedniku "modrih" dolazak na splitske stadione, ali su jučer iz kluba najavili kako će svejedno pokušati ući na stadion jer su se žalili na nepravomoćnu presudu. Reagirala je i policija koja će ga spriječiti bude li pokušao stupiti na stadion.

Na samom travnjaku bit će nekoliko iznenađenja. Arijan Ademi neće igrati zbog suspenzije, Alen Halilović zbog ozljede, a Joe Šimunić bi mogao dobiti odmor pa bi stoperski par bio Šimunović-Capan. Dvojac zajedno ima godina jedva nešto više od veterana Šimunića.

Ove sezone Split i Dinamo su međusobno igrali triput, svaki put je slavio domaćin i to golom razlike.

Split se bori za 4. mjesto koje vodi u Europu i ima četiri boda više u odnosu na Lokomotivu pa večeras od 19 sati imaju veći rezultatski imperativ.

U isto vrijeme počinje i dvoboj Lokomotiva-Istra, a dva sata ranije između Hrvatskog dragovoljca i Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • lukaku1 16.04.2014.

    Amra ja sam dalmatinac i hajdukovac ali prije svega Hrvat i nikada nebi digao ruku na clana bbb,armade,kohorte...ako je covjek normalan al jbg mediji huskaju ljude prvenstveno EPH, zato nema srice dok se tu nesto ne promjeni....

  • paragvajac 16.04.2014.

    Treba nasilnika odmah u pritvor i to na 30 dana, da se ohladi kao i opomena svakom drugom da se sudske odluke odnose na sve, ma tko i sto oni bili...ili beskućnici ili moćnici ili političari....odmah u pritvor!!!!!!

  • Bad Blue Boy 16.04.2014.

    eto na kojoj razini je nasa liga i nogomet kad je bitnije oce li doticni doc ili ne od samog nogometa i utakmice...zalosno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare